siema panowie jutro robię nadkole w swojej katance tzn zacznę od pakowania baku w schowek mam takie pytanko myślałem nad tym aby zastramować bak w schowku obje.bać do okola pianką budowlaną jak wyschnie to trzyma idealnie co o tym myślicie ?
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
Jak najbardziej można. później możesz szpachlą z włuknem to potraktować i ładnie zamalować całość ;] gdzieś nawet widziałem pianką jak było wokół baku w schowku.
Pianką a na wierzch tynk i c[cenzura] ((żart)) Na piance będzie stabilnie siedział w schowku a z wierzchu jakieś ładne wykończenie.
NIE POMAGAM NA GG!! OD POMOCY JEST FORUM!!
Tylko benzyna przeżre piankę ;/ Chyba ze tak jak mówi pasio8 szpachlą i włuknem zrobić wykończenie żeby nie było gołej pianki !!
NIE POMAGAM NA GG!! OD POMOCY JEST FORUM!!
dobry pomysł z tą pianką ale ja na to bym dociął cienką blachę i umocował na tą piankę tak żeby tylko korek wystawałbędzie ładnie wyglądało
Edytowane przez arab7 dnia 23-12-2009 09:25
Zapraszam na www.PolskaJazda.pl http://www.polska...166/137043
no widzialem tez gdzies ze ktos blache mial no i tez to nawet ciekawie wygladalo ;p Aaa vortex ty seryjny bak chcesz wlozyc do schowka czy jakis mniejszy ? bo jak bd wkladal seryjny to bd musial ciac schowek a jak potniesz schowek to bd musial raczej cos podlozyc pod spod zeby ta pianka ci nie wyleciala
no tak wander ale chodzi oto. ze jak masz pul schowka wycietego spod spodu. .to raczej nie utzryma sie wszstko .. a pianka rosnie.. wiecc raczej moze wypasc na gaznik itp. i a potem chyba bd ciezka to zdrapac.. wiec wolal bym tam jakas deseczke czy tekturke podlozyc pod to ..
No to ty miales wyjety. A np. komus innemu bd nie wygodnie i nei bd chcial wyjmowac schowka... a zreszta.. nawet jak wyjmiesz. to co z tego ? ? i tak to wyleci i tak ..
Heh pianka dobra będzie. Starzy firmę z oknami mają (okna się uszczelnia pianką ) to z pianką na co dzień mam do czynienia więc wiesz. Okna się trzymają to i bak wytrzyma;D Ja też zapiankowałem i elegancja... Ładnie obrobić i nie ma lepszego sposobu...
:: Suzuki Zillion 00'
po 1 Sorki vortex ze sie podpisuje na jedna odpowiedz na twoj temat a po 2 panowie mam nadkole z żywicy nie jest wszpachlowane w plastik tylko osobno. i moje pytanie brzmi... jak to nadkole przykrecic do plastiku ? na jakies wkrety czy co ?? Dzieki za odpowiedz i sorka vortex ale mysle ze mi wybaczysz xD
okk orzełek możesz sie podpisać to taki prezent
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
podpisze sie do orzełka na nity walnij albo na wkret wsadzasz srube i drugą stroną nakrędkom przykręcasz
Pzdr WESOŁYCH ŚWIĄT
Suzuki Katana Performance
Mechanika:
- Lv Sito był, Yasuni R Był Teraz Tecnigas Chrom
- Wario Polini SC
- Filtr stożkowy Polini Air Box (był)
- Docisk +22%
- Króciec 19mm
- Gaźnik Arreche 17,5 (był) Oryginalny wypolerowany
- Rolki 5,5gr (chyba aktualnie)
- Łożyska i simmeringi SKF C4
- Wał Italkit Reinforced
- I szlif i Tłok Meteora
Optyka:
- Dioda w lampie
- Diody z przodu
- Pomalowane fele czarna perła
- Odświeżenie lakieru
- Lusterka łezki
- Siatka we wlotach czerwona
- Siatka w boczkach czerwona
- Grill z siatki
- Polerka wydechu i pokrywy
- Stopka boczna
- Klosze czarne STR
- Tylna lampa revo custom
- Manetki Hebo
- ]Xenon 5000k
- Obcięty błotnik
- Wlepy
- Klapka od aku w Carbonie
- Nowe śruby niebieskie
- Żarówki diodowe
- Audio wyciągane
V-max pełna seria 75km/h po tunie: 95km/h nie z górki!!
a teraz szlif xD
Aktualny v-max 80km/h (gps)
FOTO http://bikepics.c...s/cacek14/
!!! SPRZEDAM WARIATOR POLINI !!! Tanio I rolki od 3gr do 8gr WARTO!!!
Sprzedam części do hulajnogi elektrycznej wszystkie części
SPRZEDAM CZĘSCI SAMOCHODOWE I GŁOŚNIKI