Co do wskaźnika od paliwa to u większości użytkownikó forum nie opada ,także nie masz się czym przejmować a jeśli chodzi i prędkościomierz to może linka przy ślimaku lub przy liczniku jest delikatnie popuszczona i się nie działa !!
Problemu z odpalanie po zimie nie ma , ale dobrze jest od czasu do czasu w zimie odpalić skuter i niech z 20 min sobie pochodzi !! Na zdjęciach nie widać żeby jakieś plastiki było porysowane czy popękane ,delikatnie tylko trójkąt ruszony ! To jest wersja movistar czyli podobno z odblokowanymi przełożeniami v-max w granicach 75 km/h
[url]http://jednoslad.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=115rawidasowe-docieranie-skutera&catid=13&Itemid=19[/url] Przeczytaj to a się dowiesz co i jak !
JA bym tutaj zastosował (konopie) hydraulicy tego używają , ja miałem w Jawce też gwint zerwany od spustu oleju zrobiłem konopiem i do tej pory ale mililitr oleju nie spadł na ziemie
Co do tych zaworów wszystkie będą pasować , ja bym wzioł Stage6 podobno najlepsze, a gaźnik seryjny ma z tego co pamiętam średnicę na wejście filtru 35mm
Na 99% to przez łożysko , napisz na ten nr 13599732 chłopaczko zostało pare cześci w tym lagi to może ci sprzeda samo łożysko , a zaglądaleś pod czache czy nie popusciła ci się taka duża nakręta na klucz 32 chyba ? Możliwe że to też przez to
Jeżeli twój cylinder jest nominalny, to będziesz potrzebował tłok na pierwszy szlif czyli 41,25. Ja osobiście tłoka zamawiałem u smugglera, meteoer kosztuje 105zł + przesyłka , łap gg do niego 3076937.