wez stara szpilke i dokup w sklepie z takimi rzeczami nie jest to zwykła szpilka bo ma drobno zwojowy gwint i jest z innego materiału ale mozna do kupic
jeśli paliwo długo stoi a ma dostęp do niego powietrze to traci swoje wartości !! a tym bardziej jeśli mróz je scioł to możesz zapomnieć można przelać gaźnik denaturatem (kupisz na stacji Orlen) lub kupić samostart w spray jeśli nie chcesz czyścic gaźnika
a i kamilsc 100ml to za dużo !! wlej z 40ml
serie kupisz i za 40 zł ja mam do sprzedania wario seryjne nowe ślizgi wariatora wszystko ok stan bdb cena 45zl pisz na gg jak co 9540200 sorry za offtop
zawsze jest minimalna odczuwalna różnica bujania się !! ponieważ na łączeniu ramy nie jest to sztywne tylko amortyzowane na gumach możesz je miec w.y.j.e.bane lub nie dokręconą ośkę ja u siebie uciołem minimalnie gume i nałozylem 1 podkładke wszystko mocno skręciłem i juz tak nie buja !!
jeżeli masz ac to jest osłona jeżdżenie bez lepiej chłodzi ale grozi to tym ze jak pojedziesz a cyl będzie mocno nagrzany i wjedziesz do kłaurzy może dojść do zatarcia ;p
ja obijałem skórą czarna super sie prezentuje wyciołem taki sam kształt jak stare obicie potem napasowałem na siedzenie i pistoletem na srzywki tapicerskim takim co tapczany obijają strzelałem do plastiku czyli do siedzenia super to wyszło koszt kawałek skory np za flaszke + pistolet na sszywki
JAK WYDRUKUJESZ NA ZWYKŁYM PAPIERZE TO BEDZIE [cenzura]NIA Z TEGO JEST TAKA GRUBSZA MATA TYLKO KURDE NIE PAMIETAM JAK SIE NAZYWA ALE SKOCZ DO SKLEPU Z ART. PAPIEROWYMI A NAPEWNO DOSTANIESZ
patryjos- mowisz ze czysciłes gaznik wiec gdy dasz gazu i ci zamula to są objawy zle wyregulowanego gaznika najprawdopodobniej katana dostaje za duzo powietrza i muli ja tak miałem przy filtru stozkowym regulacja napewno pomoze ci
[quote][b]michel_07 napisał/a:[/b]
Witam.. Mam pytanko dlaczego mam taki v-max w katanie jezeli mam odblokowany wariator kruciec i wydech ?? niepokoji mnie to troszkę. mam zamiar tez kupic nowy wydech ale tez nie wiem czy mi duzy wzrosnie..dzieki za odp i pomoc[/quote] haha tak napisałes aa może byś tak powiedział jaki masz v/max napewno masz katane blokowaną na przełożeniach przecietna predkość przy blokowanych przełożeniach to 65-70 coś w tych granicach
na początku zrób tak walnij wszystko papierem 220 potem popraw 400 i jeszcze 800 mozesz i jest git potem jedziesz cienkie warstwy jak malujesz sprayem musisz dawac ciekie warstwy kazdą warste szlifujesz drobnym papierem własnie np 2000 i potem 2 ostatnie juz nie szlifujesz i wychodzi cudo
haha fafner opcja szukaj wystarczy że wejdziesz w dział galeria>tuning i jest pełno katan z bmx tak samo wpisz sobie na youtube suzuki katana tuning też ci wyskoczy duzo filmików a w nim foto katan z bmx;p
Po co zmieniać bierzesz ściągasz koło przednie potem łapiesz za te Dolnie golenie i odkręcasz je potem jak już wyciągniesz ukarze ci się wyszukiwana przez ciebie sprężyna bierzesz kontówe do reki lub możesz ręcznie uciąć i jazda ucinasz ile chcesz jeżeli utniesz za dużo to dajesz podkładki ja w ten sposób utwardziłem swoje zawieszenie bo miałem sprężyny wyje.bane i jak się zacisły bardziej to były twardsze podłożyłem po 4 podkładki przez co sprężyny się zacisły nie do końca ale troszkę tak
Omomierz i wjoo sprawdzasz mase bo to podstawa potem iskrownik jakie wychodzi napięcie z iskrownika potem do modułu i regulatora napięcia. Ludzie żadna filozofia 4min roboty odkrecenie 1 plastiku i po sprawie !
nie rozumiem twojego pytania jak podpiąć? chodzi ci o przerpustnice i iglice jak podpiąć do linki?? normalnie odkrecasz dekiel wkładasz w dziure w deklu linke i pacerzyk bierzesz przepustnice i wkładasz do dziurki są 2 jedna mniejsza druga wieksza wkładasz do większej i potem odwróć sobie na drugą strone i przsun linke do takiego rowka tam jest i tyle i siedz zakrecasz i gites ( aa i ja musiałem skracać o troche linkę )
owszem były blokady na module tak zwana blokada mofa często sprowadzone z niemiec ale wtedy skuter jechał 30/35km/h wtedy nie możesz modułu odblokować tylko kupić inny tzn odblokowany
Hahaha miłosz po 1. ku.r.w... on ewidentnie napisał ze slizga mu sie pasek wiec cco do [cenzura]a mają sprężynki sprzęgła do tego? po 2. gdyby wario miało progi to pasek by sie blokował i by miał muła a sie nie slizgał po 3. są 2 opcje za długi pasek albo rozjebana (przebieg) spręzyna centralna Dziekuje dobranoc!!