lukaszsz98 - ale zobacz na to z innej strony . zle zespawa , zle porobi otworki na wache i na podcisnienie i robota na amrne.. a wogole bardzo dluzo roboty jest przy samorubie.. ja bym odradzal samemu robic bak ;]
a co myślicie o tym moim pomyśle ??myślałem żeby wrzucić do schowka ten zbiornik od colibra na to cieka blachę żeby tylko korek wystawał i może by było trochę miejsca w schowku na telefon,mp3 lub coś w tym stylu.
Edytowane przez arab7 dnia 30-11-2009 19:04
Zapraszam na www.PolskaJazda.pl http://www.polska...166/137043
ja bym wolal wlozyc bak orginalny od katany. bo i tak na jedno wychodzi .. bo jezeli wezmiesz kupisz ten abk od czegos tam innego i wlozysz do schowka i bd chila miesca jeszcze trche .. to z bakiem od katany tak samo da sie zrobic zeby miejsce jeszcze w schowku zostalo .. a tak to wyzucisz pieniadze na bak ..
To jak masz zamiar wydawać kase na bak to lepiej pomyśl troche, pokombinuj i postaraj się przerobić coś z bańki 5L (np. po wodzie demineralizowanej czy płynie do spryskiwaczy...) Wystarczyłoby tylko przerobić wlew, tak żeby był od góry i cały kanister położyć na płasko w schowku... Na to tak jak mówisz blacha i jest OK. Pół schowka by Ci zostało... Taki kanister może by nawet wszedł w miejsce oryginalnego baku i miałbyś schowek cały... No a plastik przecież jest łatwy w obróbce więc pokombinuj to zaoszczędzisz - a kase z baku od colibra wydasz na coś pożyteczniejszego - np. na paliwo do nowego baku
Krystian