Kupiłem gaźnik Keihin 14mm do katany wiec założyłem go zapaliłem skutera i jadę.....
przekracza 35km/h i muł spadają obroty i nie ma reakcji na gaz zwalniam do około 20 km/h poruszam gazem i to samo do 35km/h;/;/;/
co to może być???
Za pomoc daje "POMÓGŁ MI"
Edytowane przez tomeczek12123 dnia 01-10-2010 19:27
Wyczyść gaźnik i zobacz rolki w jakim stanie i sprężynki sprzęgła czy nie spadła
Tun mech.
~ wydech STAGE6
~pasek Malossi Special Belt
~sprzęgło malossi
~ sprężynki sprzęgła czerwone
~ rolki malossi 3g
Bankowo zapchana dysza jest. U kolegi w zillione tak było tylko ze do 25. DO 25 szedł normalnie i koniec. Sprawdż to
KATANA w TUNIEEE!!!!!!
mechanika:
-POWER FORCE 70
-Wydech Fasmem FR
-króciec 19mm + polerka
-rolki 4.5 Stage6
-sportowy filtr powietrza Stage6 Long Red
-membrana Stage6 VForce 3 by Tassinari
-przełożenia pierwotne Top Racing
-sprężynki sprzęgła Hebo
-Swieca NGK i Fajka NGK
-centralka metrakit 22%
-pasek malossi x-special
optyka:
-skrócony błotnik
-LEDy w grillu
-białe napisy na kołach
-naklejki (hebo, scootertuning is not a crime, STR8)
-Małe kierunkowskazy Carbon
-Pokrywa AKU w Carbonie
-siatka w grillu
-manetki STR8 Konic CARBON
-wentyle imitujące tłoczki niebieskie TNT v-max 95 Będzie więcej....
nie chce zakładać nowego tematu wiec zapytam tu w którym miejscu zmierzyć gaźnik zebym wiedział czy jest 14 czy 12mm
SUZUKI KATANA AY 50 WR Telefonica-Movistar
Niezbyt dużo tego:
MECHANIKA
-Wydech TECNIGAS NEXT R chrom -Wata w tłumiku HEBO -Sprężyna dociskowa metrakit +15% -Spreżynki zielone HEBO -Łożyska SKF C4 -Rolki Stage6 4g -Kruciec 19 wypolerowany -Polini Speed Control -Pasek Malossi Special Belt -Przełożenia od SR'y -Komora wału wypolerowana -Sprzegło Tec Evo Racing -Arreche 17,5 + ssanie ręczne
OPTYKA -Spojler -Niebieskie ledy wsoczewkach -Białe felgi -Niebieskie nakrętki na wentyle -Niebieski śilnik -Niebieskie wężyki paliwa i oleju -Wszystkie śruby w śilniku pomalowane na niebiesko i biało -Biała pokrywa przekładni
Nowy problem polega na tym że jeśli jest ona na stopkach to normalnie zapala i reaguje na gaz i wkręca sie na obroty. Gdy już chce ruszyć i zdejmuje ją ze stopek to uuuuuuuuu i gaśnie co to moze byc????
Edytowane przez tomeczek12123 dnia 02-10-2010 15:31