siema jaki tłok do cyla airsal sport 50ccm vertex jest drogi szukam coś tanszego jaki jeszcze spasi do tego cylka?
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
ale tu nie chodzi o marke itp tylko zeby on pasował bo może nie pasować i zepsuje mi cylek tzn przetrze ;p
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
ale tani tłok może jeszcze bardziej uszkodzić cylek ;]
1. Katana Evolution
2. Yamaha Raptor 700R Gytr Specjal Edition po tunie ;]
3. Honda CBR 600 151km Street ;]
4. Aprilia SR Ditech dopiero naprawiłem, więc zaczynam tuning (jak zawsze, we wszystim )
I tak dalej Sprzedaż-Skup Aut I Motocykli, Nowych i Używanych! gg. 9449725 http://img51.imag...510974.jpg
chodziło mi coś w przedziale cenowym 100zł
dobra koniec tematu bo widze że wypowiadają się osoby co nie mieli tego cylka i piszą bo słyszeli że ten tłok jest popularny