Siema moje pytanie brzmi ponieważ chce zasięgnąć waszych opinii od dłuższego czasu można kupić na allegro.pl blokadę obrotów cdi że można zablokować moto nawet do 30km/h testował to ktoś z was nie jest to drogie a chciałbym kupić tylko czy to działa i jak to podpiąć do skuta tzn do instalacji
Edytowane przez Pietras dnia 04-11-2009 21:59
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
ja ją właśnie ostatnio widziałem na allegro.pl ale teraz kurde nie mogę odszukać
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
ja to kiedys widziałem za 45zł ...
coś czuje ze na dniach sobie coś takiego zrobię..... bo szkoda było by stracić dowodzik. a i przyda się na przeglądy bo panowie słyszeliście chyba ze mają być obowiązkowe przeglądy skuterów??
a ja jeszcze gdzie widziałem (jak znajde to dam link) ze koleś montował zawór od wody pomiędzy komora rezonansu a wyciszaczem
I jak by "miski" złapały to zostawia minimalnie otwarty przepływ (zakręca nie na maxa ) co za tym idzie mniejszy przepływ spalin i mniejszy v.max
koszt ok 20 zł
Edytowane przez baziu_19 dnia 06-11-2009 10:59
no właśnie np macie taką sytuacje zatrzymuje was policja w celach kontroli i co wtedy lipa
a jak ci wykyrją prędkość?? chyba tylko na rolkach?..a jak nie mają sprawdzą może dokumenty światła (wątpie)..i jedziesz dalej..chyba że zobaczą że jedziesz z 70-80 to peszek..