1. nie
2. tak da sie przykrecic
3.nadkole tez by sie dało tylko trzeba uzyc do tego troszke papieru sciernego i szpachli
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
wybrałeś części do innych skuterów więc jak mogą pasowac do katany... jeśli robiłbyś customa to zapewne dopasowałbyś nadkole i lampę kilo szpachli włókno szklane żywica i jest ale zapewne nie o to ci chodzi.
pietras tez mowilem ze nakładke ( łapacz powietrza da sie przypasowac do orginalnego wlotu wyciac odpowiednia dziure i przykrecic proste mam nadzieje ze pomogłem
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
[cenzura] chicken łapacz powietrza pasuje!!!! poniewaz jego sie przykreca do orginalnego plastka od wentylatora tylko wycinasz dziure i przykrecasz!!! w orgnalnych tez tak jest POMÓGŁ!!!
pietras- no ok ale mozna wyciąc zeby lepiej powietrze przepływało ale tak jak mowisz tez jest ok aa z nadkolem tez da sie zrobic tylko troche szpachlu i gitara i wcale nie tak duzo roboty
pietras- hah wiem ale ja miałem w maladze f12 i jak kupiłem łapacz powietrza to niczego nie odczułem ;p