Siemandero panowie . Powiem tak... Pierwsze co to liczę na was a teraz mówię o co chodzi potrzebuję skutera takiego do 300-400 zł max .. tylko problem polega na tym że nie mam w ogole czasu poszukać .. tzn jedynie wieczorkiem .. ale to nie to samo jak bym siadł teraz i poszukał . i Mam pytanie pomoże mi ktoś coś znaleźć na Allegro czy na tablicy czy z jakiegoś innego źródła . Z góry był bym bardzo wdzięczny . A taki tani skuter jest mi potrzebny do projektu .. Więcej info bd potem . Chyba że ktoś z forum che sprzedać katanę za tyle pieniędzy ..
I Love STUNT <3 !
jemu chodzi pewnie o jakiegoś chińczyka bo za tyle pieniędzy ;p to sobie kup jakiegoś rometa;d
Suzuki Katana AY 50 Performance!
Rok:1997
Chłodzenie: Powietrze (AC)
Tuning:
*Mechaniczny
-Przełożenie pierwotne Top Racing
-Przełożenie wtórne od Aprili Sr DiTech
-Tłumik Tecnigas Next R
-Wariator Polini Speed Control
-Pasek Malossi Special
-Świeca NGK
-Rolki 5g Polini
-Czerwone sprężynki sprzęgła Hebo
*Optyczny
-Ledy w soczewkach
-Przyciemnione klosze
-Czarne felgi
-Bed look
-Stopka boczna Buzzetti
-Pokrywa na czarno
-Skrócony tylni błotnik
-Przedłużka
-Śruby z pokrywy na czerwono
-1 lustrko
-Opona Heidenau K61
może być coś markowego. Przeleciała mi okazja bo chłopaszek miał do spzredania Yamahe Bosster czy coś takiego do spzredania za 500 zł bez papierów ... ale poszła już ;/ || a co do twojego pytania roogat to 230km/h i już nie patrzyłem na licznik . ale już przy 200 kmh są dobre przeżycia ^^ a teraz piczka stoi w warsztacie bo jakaś pompa jebnęła ... i trzeba wymieniać ..
I Love STUNT <3 !
Szalinkofura Dzięki || roogat nie poszła pompa paliwa .. jakaś inna pompa nie pamiętam od czego ojca zapytam jutro to napisze .. przy tym motorze strach coś robić samemu .. a w ogole już przy takich motorach się nic samemu nie robi i nie zrobi || a co do skutera nie potrzebny mi piękny skuter .. może być po obijany połamane plastiki itp . Byle odpalało i jakoś w miarę jeździło a ta Yamaha nie jest głupia ;]
qscvbe Jak byś czytał uważnie to byś zauważył co napisałem że bd robił projekt . bd robiony Custom . a do tego nie są mi potrzebne Plastiki w 100% idealnym stanie ... więc trochę ten twój kom. nie był na miejscu ale luz . || no to MBK też nie głupie nie powiem I Love STUNT <3 !
Tutaj znalazłem fajne derbi tylko za 800zł. Nie ma do niego papierów ale z tego co słyszałem (ale nie wiem czy to prawda) to we Francji jeździ się bez dokumentów, dlatego idąc go rejestrować mówimy ze jest sprowadzony z Francji. Tutaj masz link http://otomoto.pl...03644.html . I do tego ma silnik p/g bardzo podatny na tuning.
Albo z tego bym zrobił szatana http://moto.alleg...80779.html Tylko nie wiem jak z częściami do tego.
Edytowane przez KloceQ dnia 24-04-2012 15:46
Derbi Senda Xtreme SM 2008r <3 <3 <3
Mechanika:
-Wydech SCR Corse Racingline
-Gaźnik Stage6 Dellorto Black Edition 19mm
-Tarcze sprzęgła Tec Racing Kevlar
-Łańcuch D.I.D i zębatki 13/48
Optyka:
-Plastiki TunR z nową okleiną
-Końcowka wydechu i klapka baku oklejona carbonem
-Lampa tylna Revo Led
-Naklejka "PICZOMAGNES" na prawym boczku
-Polerka nózki zmiany biegów
Osiągi: 100-110km/h
KloceQ Dziękówa | a więc tak jutro jadę po motor ;] trafiła się okazja za małe pieniądze . Miał być robiony Custom Skutera ;] ale jednak bd robiony projekt Pod stunt Suke i zaczynamy nakurwianie na jednym kole <33 tylko już na czymś mocniejszym