nasciagaj sobie czcionek do worda zgraj na pena i idz do takiej firmy co robia naklejki z reszta mozna naklejki samemu zrobic sa do drukarek specjalne papiery na naklejki
http://www.polska...R_50/70242 Cylinder Malossi 70cmm z doprężoną głowicą HTSR
Wał Barikit z wzmacnianymi srebrzonymi łożyskami
Tłumik Tecnigas Next R (chrom)
Przełożenia:
Wtórne od sr'ki
Pierwotne Malossi 15/40
Gaźniki 17,5mm Arreche polerowany
Krociec ssacy 19mm wypolerowany
Zawór membranowy Polini Evolution
Wariator Polini Speed Control
Pasek Malossi Kevlar
Sprzęgło Tec Evo Racing
Wentylator chłodnicy (samorobka podswietlana na niebiesko)
Mini kierunki z tyłu
Ja mam takie jak kiedyś podał headhunterz Ładne są
Piszę poprawnie po polsku.
SuZuKi KaTaNa 99r
#Mechanika
*Cyl seria docieram
*LeoVince GP
*Przełożenia Top Racing 16/49
*Rolki 6g MF
#Optyka
*Lampa revo lexus style
*Klosze kierunków przód carbon
*Kierunki tył led
*Spojler R
*Parę zajebistych naklejek
V-MaX 80km/h rolki za ciezkie bo tak by było o 5 lekko wiecej
A może tak lepiej by było, gdyby ktoś się podjął zrobienia jednakowych naklejek w wiekszej ilości i rozprowadzeniu ich...? Wtedy forum byłoby kojarzone z jednoznacznym logiem...
Krystian
ja robię na plastiku napis suzuki-katana weznę wytnę jakiś ładny szablon i odmaluje na plastiku będzie na stałe lakier
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
pawcio1017 napisał/a:
A może tak lepiej by było, gdyby ktoś się podjął zrobienia jednakowych naklejek w wiekszej ilości i rozprowadzeniu ich...? Wtedy forum byłoby kojarzone z jednoznacznym logiem...
Chyba piesek Leszek sie zajmie tym... już bylo mówione czy ktoś wydrukuje więcej.
Edytowane przez Kamil dnia 01-02-2010 22:24
Nom w takim razie czekamy na jakiś projekt... kolor przecież nie musi być dla wszystkich jednakowy...może być dobrany do preferencji użytkownika
Suzuki Katana R AY50 WRK1 rocznik 2001
też bym wziął 2. jedna ze znaczkiem suzuki a druga jakis lew albo smok.
Katanka 2001r. 80 cm3 (narazie 60 km/h ze wszystkimi blokadami) http://poczta.o2....sfyMfuEU2k