Jeśli chodzi o zilliona to nic nie robiłem dziś ale są prawie gotowe bedlooki;D
Dodam zdjęcie zaraz po pomalowaniu podkładem;D Zostało jeszcze dotrzeć podkład i wystawiam gotowe do malowania bedlooki. ;D;D Zdjęcia z dzisiejszej pracy;D Bedlooki są proste, żeby nikt mi nie mówił że krzywe bo zdjęcie jest jakie jest...
Edytowane przez Baton dnia 02-02-2010 18:07
:: Suzuki Zillion 00'
No no bad looki fajne a więc teraz allegro.pl i wystawiaj co do nadkola nie mogę się doczekać jak zilion będzie w tym wyglądał xD
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
Czacha przyszła, przyłożyłem do skutera i tak to będzie wyglądało mniej więcej... Lampy seryjnej nie będzie. Nadkole się da ściągnąć jak będzie połączone więc luuzik ;D W najbliższych dniach zacznę to kleić w całość... Będzie częsta relacja foto, bo chyba to jest najciekawsze w całym projekcie ;]
baton za ile bad loka sprzedasz
Mechanika:
Cylinder 70cc power force
Tłumik sportowy tecnigas next R
Odblokowane Przełożenia
Sportowy gazior
Świeca NGK
Nowe uszczelki
Rolki 4.0 g Hebo
Króciec ssący 19mm
Filtr stozkowy WM
Chwytak powietrza
Optyka;
Pokrywa wariatora w sreberku
Grill od wersji R
Licznik od ziliona
Ledy w liczniku
Migacze tył od ziliona
Spojler od wersji R
Siatka w wlotach
Karbon
Naklejki Stage 6
Podświetlenie przodu i silnika
Skrócony błotnik tylni
Rejestracja podniesiona wyżej
Biały klosz lampy tylnej
Żarówka led od światłą stop
Czarne lagi
Wentyle pociski
Białe napisy na oponach
Podświetlenia tarczy licznika
Ledy w soczewkach
Czerwony klocek hamulcowy
Wężyki i filtr paliwa
Edytowane przez Kamilksc dnia 08-02-2010 20:08
NIE POMAGAM NA GG!! OD POMOCY JEST FORUM!!
Taki paseczek LED ;] Tam gdzie jest seria lampa od roxa to będzie na gładko zakryte i przy samej górze paseczek LED, z resztą może jutro pociągnę tę dziurę żywicą z włóknem to sobie zobrazujecie ;]
Lampa lexus sie na handel nie nadaje bo jest połączona z nadkolem i nic z niej nie będzie ;/ Na handel będzie żarówka LED na tył i przedłużka amora IGM 4,5 cm. Ale to w swoim czasie bo jeszcze licho wie co ja wymyślę ...
Edytowane przez Baton dnia 08-02-2010 20:51