siema zabieram sie do kupna cylka 70 i moje pytanie brzmi jaki cyl proponujecie? oczywiscie 70cmm
ja myślałem nad metrakit-em lub arisalem co lepsze kumpel ma metrakita i jakos marnie mu to jezdzi bo malossi to ma tylko 9km tak jak polini sport jakie wasze opinie?
Edytowane przez vortex dnia 26-10-2009 12:42
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
noo tak ale polini sport kosztuje 830zł mozna 100zł dołozyc i ma sie hebo manston replica ktory ma 13km ja bym chciał na cyl przeznaczy gdzies 600zł lub 650zł
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
no ok panowie zgadzam sie z wami aa co powiecie o power force cylek 70? moc 8-11km tez mozliwosc robienia szlifu
na allegro kooleś ma nowe polini sporty za 650zł. szukaj
1. Katana Evolution
2. Yamaha Raptor 700R Gytr Specjal Edition po tunie ;]
3. Honda CBR 600 151km Street ;]
4. Aprilia SR Ditech dopiero naprawiłem, więc zaczynam tuning (jak zawsze, we wszystim )
I tak dalej Sprzedaż-Skup Aut I Motocykli, Nowych i Używanych! gg. 9449725 http://img51.imag...510974.jpg
aa co sadzicie o cylu power force
aa cyl arisal sport?