Witam a więc gdy się przejadę z 200m to zaczyna brakować mocy, i jak zdejmuję filtr powietrza to leci dym z gaźnika ... . Odkręcałem już cylek pierścionki chyba do wymiany ale są całe nie pęknięte trochę tłok ma rysek ... ale nie wygląda to bardzo poważnie . Doradźcie może miał ktoś z takim czymś starcie i wie czy to zatarty silnik czy coś . Z góry dzięki .
a sprawdzałeś tą kompresje ??? czy wszystko jest OK!
Edytowane przez lukaszsz98 dnia 30-12-2009 15:19
mechanika
-tłumik Tecnigas Chrom NEXT R
-wymieniona watra w tłumiku
-sprzęgło tech Racing
-kruciec dolotowy 21
-rolki Polini 2,8g
-sprężynka dociskowa =21
-sprężynki sprzęgła czerwone HEBO
-świeca NGK
i to by było na tyle z mechaniki
optyka
-lusterka łuskowe Carbon
-niebieskie wężyki od paliwa itp.
-manetki stage6
-diody LED w lampie ( niebieskie i zielone )
-diody LED w liczniku ( niebieskie )
-ryfle Carbon
-migacze luskowe LED
-przedłużka amortyzatora 5,5
-blad look
-wygładzenie nadkola
-przyciemnione migacze i świtło stop (czarne )
Najpierw to niech to sprawdzi. Po co ma wyrzucać pieniądze w błoto manieks ? Nie jest powiedziane ze ma zwalone akurat to samo co ty miałeś. Posprawdzaj Najpierw !!
ja tak samo miałem i to była wina tłymnika były zamulony odzkranć tłumnik i sprawdz jak chdzijaik chodzi zle znaczy że musisz wypalić tłumnik
PISAC NA PW CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM CAŁA KATANA NA CZENŚCI SPRZEDAM
ja też miałem mało mocy jak jechałem tylko że nie po 200m a po 10km ale niespradzałem wtedy filtra powietrza, po jakims czasie rozebrałem skutra żeby sprawdzić co to może być to tylko membrany miałem wypierdziane ,jak włożyłem nowe to już tak nie robił Może u cb to też one .sprawdź sobie
SUZUKI KATANA AC NOWA BUDA FULL SERIA!!!![
NASTĘPNIE
SUZUKI KATANA NOWA BUDA TUNNING KONIEC ZABWY Z KATANĄ YAMAHA XT 125