Siemanko tak jak w temacie.. pomyslalem sobie ze moze by obnizyl moja katane a dokaldnie to przud katany tylko niechce wymieniac lagow tylko che miec te orginalne od katany i moje pytanie brzmi tak. Czy da sie wogole obniżyć orginalne lagi przednie od katany ? Pzdro
Ehh orzełek widzę ze ci znowu super pomysł przyszedł do głowy obniż przód i na tył wsadź przedłużkę ale dobra przechodząc do tematu to da się obniżyć bo jak wiesz w katanie masz sprężyny wystarczy troszkę podetnąć je tylko musisz wiedzieć w którym miejscu bo jak krzywo i w złym miejscu obniżysz to podczas wjechania na dziurę będzie strzelać (pykać sprężyna)
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
No wlasnie vortex znow mi cos do glowy wpadlo P tyl mam wlasnie podwyższony o 10 cm w gore. i chcialem zeby jeszcze fajniej to wygladalo i zniżyć przod;] no dobra. Ale jak to zrobic ? jak dostac sie do tej sprezyny ? i jak sie do niej dostane to co ? zmienic ja na mniejsza czy co xD bo w takich sprawach to ja akurat jestem ciemny ;P
Po co zmieniać bierzesz ściągasz koło przednie potem łapiesz za te Dolnie golenie i odkręcasz je potem jak już wyciągniesz ukarze ci się wyszukiwana przez ciebie sprężyna bierzesz kontówe do reki lub możesz ręcznie uciąć i jazda ucinasz ile chcesz jeżeli utniesz za dużo to dajesz podkładki ja w ten sposób utwardziłem swoje zawieszenie bo miałem sprężyny wyje.bane i jak się zacisły bardziej to były twardsze podłożyłem po 4 podkładki przez co sprężyny się zacisły nie do końca ale troszkę tak
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
okk orzełek ale przyłóż sie do tego mocno to napewno odkręcisz
vortex jak [cenzura]en ten skuter to ino zagrzmi xD .. podkrecalem te śruby spod lagow noo i [cenzura]. .. krece i krece i nic.. dolnia czesc ta zlota kkreci sie razem z amorkiem... ;/ jutro zajebe w to mlotkiem moze cos pomozexd
młotek zawsze pomoże a jak nie to wd40 może puści i kogoś silniejszego do odkręcania. Najważniejsze byś tylko równo odcioł sprężyne i będzie dobrze no i 2 podkładki możesz dać twardszy by był ale i nie za dużo
Pzdr.
Ps Jak ci sie uda to rób fotki pokolei co i jak to od ciebie ściągne pomysł xD
Suzuki Katana Performance
Mechanika:
- Lv Sito był, Yasuni R Był Teraz Tecnigas Chrom
- Wario Polini SC
- Filtr stożkowy Polini Air Box (był)
- Docisk +22%
- Króciec 19mm
- Gaźnik Arreche 17,5 (był) Oryginalny wypolerowany
- Rolki 5,5gr (chyba aktualnie)
- Łożyska i simmeringi SKF C4
- Wał Italkit Reinforced
- I szlif i Tłok Meteora
Optyka:
- Dioda w lampie
- Diody z przodu
- Pomalowane fele czarna perła
- Odświeżenie lakieru
- Lusterka łezki
- Siatka we wlotach czerwona
- Siatka w boczkach czerwona
- Grill z siatki
- Polerka wydechu i pokrywy
- Stopka boczna
- Klosze czarne STR
- Tylna lampa revo custom
- Manetki Hebo
- ]Xenon 5000k
- Obcięty błotnik
- Wlepy
- Klapka od aku w Carbonie
- Nowe śruby niebieskie
- Żarówki diodowe
- Audio wyciągane
V-max pełna seria 75km/h po tunie: 95km/h nie z górki!!
a teraz szlif xD
Aktualny v-max 80km/h (gps)
FOTO http://bikepics.c...s/cacek14/
!!! SPRZEDAM WARIATOR POLINI !!! Tanio I rolki od 3gr do 8gr WARTO!!!
Sprzedam części do hulajnogi elektrycznej wszystkie części
SPRZEDAM CZĘSCI SAMOCHODOWE I GŁOŚNIKI
heh wiem że stary temat fajny wykop itp ;D ale nie chce zakładać nowego tematu wiec pisze w tym bo tez chce obnizyć przód ;D odkreciłem te śrubki pod lagami te 2 imbusy i co dalej ? nic nie chce zejsc itp ... śrubek juz tez nie ma żadnych ;D
Suzii w trakcie mega customu!
Ja tam akurat lagów nie rozkręcałem, ale z tego co widziałem tam są faktycznie tylko 2 śruby i skoro je odkręciłeś, to na pewno jakoś teraz można je rozłożyć. Pokręć nimi trochę, użyj siły i powinny zejść.