Posiadam skuter Suzuki Katana WR z 2001 roku ze zdjętymi blokadami, wariatorem hebo z rolkami 4,9 gr i wydechem hebo. Czy jest możliwe aby skuter licznikowo jechał 90 km/h przy zablokowanym króćcu ssącym?
Pytam ponieważ jeśli to możliwe to wtedy wymienił bym na odblokowany i może jeszcze coś bym uzyskał.
Edytowane przez BoniuBOSS dnia 30-07-2007 21:46
mam ta sama wersje tylko ze ja mam blokady na przekladnijeszcz ijade 90 i na kruccu tez ale ja mam tyuning lepszy wydech polini for racing cylek hebo manston replica 14 koni gaznik 19
na pierwsze pytanie tak jest to bardzo mozliwe jak wymieniles przekladnie . drugie pytanie troche bys uzyskal jakies 5-10 km i przyspieszenie. co do stwierdzenia qby widzialem kogos nie pamietam kogo chyba fifol czy ktos mial 70 ccm i 50 ccm w Waszych katanach jest. co do trzeciego to po jakim przevbiegu jest twoja katana ?
Moja Katana ma przebieg 17500 tysiąca. Jak myślisz wał wytrzyma jeśli włożę cylinder Hebo 70 cc który ma około 15 KM?
EDIT:
Dzisiaj sprawdzałem i króciec ssący już był rozwiercany co jest równoznaczne z tym że mam ściągnięte wszystkie blokady z mojej Katany.
Edytowane przez BoniuBOSS dnia 01-08-2007 08:28