Jak bedą szpary to nie odpali. Funkcją zaworu jest zapobieganie cofaniu się mieszanki z komory korbowej spowrotem do króćca i gaźnika, a tym samym jest częściowo odpowiedzialny za tworzenie podciśnienia w owej komorze korbowej. Czyli bez tego cyl nie ma świerzej mieszanki więc jak ma odpalić...?
Edytowane przez Aroni dnia 25-02-2011 23:46
Jak jest kompresja bardzo dobra to membrany i tak powinny się domykać. Odłącz paliwo i dawaj normalnie strzykawką najpierw pod świecę a jak odpali to pod przepustnicę wstrzykuj. Tylko nie zlewaj wachy z baku tylko kup nową.
to ładnie Ci wcisneli w tym servisie
Jak mozesz zaplon ustawic??
masz czujnik walu i on decyduje w jakim momencie dac iskre....
SUZUKI KATANA
LC 1999 r.
Aktualnie:
cylek DR 70cc <- brak funduszy na jego szlif i nowy tlok ;(
Odblokowany króciec , polerka zewnetrza i wewnetrzna
Nowy zawór Membramkowy
przyszlosc:
przelozenia
tlumnik V max - 60 km/h teraz 0
Jak pomogłem daj pomógł
Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu..
nie dostaje paliwa i powietrza bo jak wstrzykne mu paliwo pod iglice to zaczyna strzelać bo mam wykrencony tłumik.Nie mam pomysłów co to może być gaznik czysciłem.nie wiem gdzie ma isć werzyk od podcisnienie.
O panie lepiej idź do jakiegoś serwisu tylko nie takiego co mówią że trzeba ustawić zapłon tylko do konkretnego serwisu.Jak ty nie wiesz gdzie jest podciśnienie to o czym my tu gadamy.
Jak mieszkasz w okolicach Warszawy to mogę podjechać do ciebie i ci zrobię Katanę.
Oczywiście za drobną opłatą
I idź do tego serwisu i powiedz że czasy Simsonów s51 minęły teraz są Katany,roxy itp i nie trzeba ustawiać zapłonu.
Edytowane przez matjag556 dnia 26-02-2011 19:35
katanka AY50A 07r
Tuning Mechaniczny:
-Cylinder 70.No Name
-Polerka gardzieli w gaźniku
Tuning Optyczny:
-Kickstarter STR8
-Polerka przekładni,klamek
-Króliczek Playboya w plastiku
-Naklejka Hebo
Nikt nie chce mi tego na serwis nie weznie bo nie kupiłem u niego. Ja mieszkam na wsi więc tych serwisów nie mam tyle co w warszawie.Proszę pomóżcie. czemu nie dostaje paliwa?
[url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/00470cccad87e87d.html [/url]
Co mam podłączyć pod 1 i 2?
Edytowane przez Aroni dnia 28-02-2011 20:39
a on może nie dostawać paliwa jak nie było tego weżyka tam załorzonego? i czemu mi leci paliwo z wężyka ktury jest od zasilania paliwem gaznik na zgaszonym silniku.?