Witam czy wie ktoś co zrobić zeby amortyzator przedni lżej chodził bo teraz jest taki twardy ze aż mi sie zrobił lekki luz na tych gumkach.
SUZUKI KATANA AY 50 WR Telefonica-Movistar
Niezbyt dużo tego:
MECHANIKA
-Wydech TECNIGAS NEXT R chrom -Wata w tłumiku HEBO -Sprężyna dociskowa metrakit +15% -Spreżynki zielone HEBO -Łożyska SKF C4 -Rolki Stage6 4g -Kruciec 19 wypolerowany -Polini Speed Control -Pasek Malossi Special Belt -Przełożenia od SR'y -Komora wału wypolerowana -Sprzegło Tec Evo Racing -Arreche 17,5 + ssanie ręczne
OPTYKA -Spojler -Niebieskie ledy wsoczewkach -Białe felgi -Niebieskie nakrętki na wentyle -Niebieski śilnik -Niebieskie wężyki paliwa i oleju -Wszystkie śruby w śilniku pomalowane na niebiesko i biało -Biała pokrywa przekładni
Kórwa co za analfabeci na tym forum są !!!! Olej się wlewa od spodu musisz skuter obrócić stq do góry kołami i i tam są śrubki podajże na klucz 8 albo 10 !
NIE POMAGAM NA GG!! OD POMOCY JEST FORUM!!
Sory za błędy ale jak to pisałem to się spieszyłem. Jutro pójdę zobaczyć czy są tam te dwie dziurki, a jaki mam najlepiej kupić olej do tego
SUZUKI KATANA AY 50 WR Telefonica-Movistar
Niezbyt dużo tego:
MECHANIKA
-Wydech TECNIGAS NEXT R chrom -Wata w tłumiku HEBO -Sprężyna dociskowa metrakit +15% -Spreżynki zielone HEBO -Łożyska SKF C4 -Rolki Stage6 4g -Kruciec 19 wypolerowany -Polini Speed Control -Pasek Malossi Special Belt -Przełożenia od SR'y -Komora wału wypolerowana -Sprzegło Tec Evo Racing -Arreche 17,5 + ssanie ręczne
OPTYKA -Spojler -Niebieskie ledy wsoczewkach -Białe felgi -Niebieskie nakrętki na wentyle -Niebieski śilnik -Niebieskie wężyki paliwa i oleju -Wszystkie śruby w śilniku pomalowane na niebiesko i biało -Biała pokrywa przekładni
Tak skuter musisz obrócić do góry kołami .. i trzeba zdjąć koło .. i w lagach masz po 1 śrubie inbusowej .. JAk chcesz to ja mam fote jak aj to robiłem to pisz an gadu to ci dam i zoabczysz. ja sb słomką dolewałem i lałem Castrola (olej tata kupił do samochodu) i zostało to takim sb zalalem
I Love STUNT <3 !