damian chcesz poprawiac innych a sam źle piszesz "badlook" przetłumaczcie to sobie z angielskiego i skumacie o co chodzi a nie jakieś wymyślne nazwy piszecie Co do projektu nie jestem przekonany ale zobaczymy co z tego wyniknie, jeśli na planach się nie skończy to będzie sukces
To malowanie by było....takie oryginalne;D Ciekaw jestem jak by to się prezentowało, może być ciekawie. Jeszcze odnośnie koloru malowania, ja bym walnął czarno-pomarańczowy, lub biało- pomarańczowy Ale jak kto woli. Co do reszty to spoko plan, i oby nie skończyło się tylko na nim.
Damian i kto tu mówi o spamowaniu Ty napisałeś 3 nikomu nie służące posty.
A co do projektu to mnie się podoba. Może wyglądać to super albo beznadziejnie. Na pewno będzie to unikat jakiego nie znajdziesz. A co do Twoich pozostałych planów czyli chromowanie czy tam polerka itp. to w każdym skuterze ładnie to wygląda i każdemu się to podoba raczej
SUZUKI
2000r
Tuning:
Mechanika:
Optyka:
~ Lakier czarna perła
~ Białe felgi
~ Lusterka łezki
~ Chromowane nakrętki na wentle
~ Białe napisy na oponach
~ Czerwony zacisk hamulcowy
~ Biały chwytak powietrza
Aroni napisał/a:
To malowanie by było....takie oryginalne;D Ciekaw jestem jak by to się prezentowało, może być ciekawie. Jeszcze odnośnie koloru malowania, ja bym walnął czarno-pomarańczowy, lub biało- pomarańczowy Ale jak kto woli. Co do reszty to spoko plan, i oby nie skończyło się tylko na nim.
teraz moja katana jest pomarańczowa a narazie skupiam się na tunie mechanicznym