witam chciałbym kupic klocki hamulcowe ko katany ale zabardzo się nie znam jakie sa najlepsze i więc prosze abyscie mi podali wasze propozycje.Dużo patrzyłem na mielochu i są tam klocki ale zabardzo nie wiem jakie wybrać
Edytowane przez Patryjos dnia 15-04-2010 20:29
Patryjos
Dołącze się do tematu a mianowicie do katany 97 rok jakie idą z 1 otworem czy z 2 ?
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
vortex spokojnie w sumie to mnie też to wkur*ia ale cóż ;D no i chciałbym się dowiedzieć odnoście klocków do mnie (wyżej pytanie) ;d
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
Olok w 97r. masz tylko przód tarczę a na przód idzie klocek s10 czyli ten z jedną dziurą ;] Ja używam zwykłe klocki Galfer Organic za 37zł i nie zagłębiam się w jakieś kolorowe klocuszki malossi z logiem mhr (za które jak wiadomo płaci się ) czy coś... linki:
najlepsze są galfer Semi Metal lub Synth Metal. twarde, treściwe klocki. z tego co kojarze to na przód są z jedną dziurą a na tył z dwoma. ale głowy nie dam.
1. Katana Evolution
2. Yamaha Raptor 700R Gytr Specjal Edition po tunie ;]
3. Honda CBR 600 151km Street ;]
4. Aprilia SR Ditech dopiero naprawiłem, więc zaczynam tuning (jak zawsze, we wszystim )
I tak dalej Sprzedaż-Skup Aut I Motocykli, Nowych i Używanych! gg. 9449725 http://img51.imag...510974.jpg