Dokładnie seria byłaby najlepszym rozwiązaniem, chociaż LeoVince Sito jak już o nim wspominaliście też jest dośc cichy i myślę że lepiej od serii się prezentuje...
ziomek ale masz problem...wiadomo że sportowe tłumiki są głośne , jak chcesz mieć cicho to kup sobie watę tłumiącą , tak jak już ci radzili ,a jak ci nie pasuje porządny sportowy dźwięk to sie na rower przesiądź ;p.............a swoją drogą to w mojej katanie mam polini super race i jestem pewny ,że ryczy głośniej niż ten twój, zobacz sobie mój filmik na yt i porównaj, a potem powiedz czy masz głośniejszy ;p
p.s : Ja np. lubie jak mnie pół miasta słyszy i sie wszyscy gapią
SUZUKI KATANA R ay50 2004r.(LC)
troche z mechaniki w mojej katanie :
-tłumik polini super race
-wariator malossi multivar+rolki malossi 8g
-sprzęgło Tec Evo Racing+niebieskie sprężynki Hebo
-sprężyna dociskowa malossi +40%
-przełożenia od aprili sr
-fajka polini
Opyka :
-stopka boczna IGM
-manetki Hebo niebieskie
-ucięty błotnik
-przyciemnione klosze kierunkowskazów
Yasuni Z jest cichy jak seria prawie.
1. Katana Evolution
2. Yamaha Raptor 700R Gytr Specjal Edition po tunie ;]
3. Honda CBR 600 151km Street ;]
4. Aprilia SR Ditech dopiero naprawiłem, więc zaczynam tuning (jak zawsze, we wszystim )
I tak dalej Sprzedaż-Skup Aut I Motocykli, Nowych i Używanych! gg. 9449725 http://img51.imag...510974.jpg
Jak to czytam to aż sie smiac chce po 1. nie wszystkie końcówki mają taki sam rozmiar (rozstaw) srób po 2. wydech jest zgrany z końcówka po 3. bezsens wymienia końcówke ktora wyjdzie drogo za 40zł można kupic wydech serie do 100zł lekko sie zmiescisz wiec polecam
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika