Trochę głupie to pytanie Taki żeby nie był za długi ani za krótki Taki w sam raz xD myślę że wytłumaczyłem xD no Ziomek zobacz ile ci potrzeba mniej więcej od pąpki Paliwa do baku wężyka i tyle . Zależy też czy masz bak w schowku czy normalnie standardowo ;]
I Love STUNT <3 !
to nie sprawia różnicy ponieważ nie leci nim paliwo tylko ciśnienie (powietrze) będzie dłuższy to troszkę będzie miało ciśnienie więcej do pokonania ale to nie sprawia dużej różnicy najlepiej zrobić odpowiedni w sam raz
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
Jak bak masz standardowo to zrób standardowo... Zrób wg. uznania tak żeby wężyk normalnie pasował do twojego skuterka... Żeby nie był za krótki ale też żeby nie był pozwijany ;D Nie da się tego inaczej wytłumaczyć. Może być takiej długości jak chcesz, tylko żeby nie miał 2km ;D
:: Suzuki Zillion 00'
Hehe Dokładnie tak jak mówi Baton i Vortex rób ten wężyk pod siebie. Zrób go tak żeby był idealny .. albo ciut dłuższy niż idealny xD
I Love STUNT <3 !