mam katane z 2001 roku i teraz gdy się zrobiło zimno to ciężko odpala a rok temu gdy była zimna to o wiele mi lepiej odpalała więc pomuzcie co to moż byc
Patryjos
moze wezyk jest pekniety od paliwa do gaznika albo zapchany bak cos tam musi byc rozkreci i zobacz !
EDIT :
mialem to samo tylko ze jezdzilem 5 min i gasl i to byl wezyk od paliwa jak dmuchlem w bak i wyminielem wezyk to ok bylo !
Edytowane przez CHICKENovsky dnia 17-10-2009 21:31
SUZUKI KATANA AY50 Performance !
a jak to nie bedzie to bo kumpel ma motobi wilge nową i w ten sam dzień kiedy nie mogłem odpalic to on też sie meczył i mi nawet szybciej odpalił Patryjos
Może masz wężyk od podciśnienia gdzieś pęknięty i dlatego musisz dmuchać w bak bo nie ciągnie paliwa. Potem już będzie palił normalnie bo u mnie miałem tę samą usterkę;]
Edytowane przez Baton dnia 18-10-2009 08:02
:: Suzuki Zillion 00'
Ja też mialem cos takiego przeczysc gaznik, swiece posprawdzaj wezyki cz jest przepływ i przeczysc bak moze jest zapchany ten filterek i dlatego nie mozesz odpalic bo paliwo nie dolatuje a jak dmuchniesz jest cisnienie i doplynie
Kobieta jest jak motocykl tylko najlepsza cie satysfakcjonuje i nie wezmierz jej dopoki nie zajrzy do silnika