Witam mam pytanko
Dzis odebralem katane od mechanika bo mial mi wymienic przelorzenie i wstawic nowe lozyska bo na starym przelorzeniu strasznie wyla przekladnia
Okazalo sie ze katana idze tyyle samo co szla wczesniej i nadal wyje
mechanik powiedzal ze to przekladnia wyje i tak musi byc a przekladnia od sr rozni sie jednym trybem i to wiele nie da
fak skuter ma tylko lepsze przyszpieszenie ale do 80 musze sie troszke bojac
Setu katany to:
Polini sport 70cc
hebo wario
gaznik 17,5mm
wydech yasuni racing
Mareczek
dział jest dobry. ale coś chdesz wiedzieć, czy piszesz co dają przełozenia od sr? u mnie też one g..no dały..
1. Katana Evolution
2. Yamaha Raptor 700R Gytr Specjal Edition po tunie ;]
3. Honda CBR 600 151km Street ;]
4. Aprilia SR Ditech dopiero naprawiłem, więc zaczynam tuning (jak zawsze, we wszystim )
I tak dalej Sprzedaż-Skup Aut I Motocykli, Nowych i Używanych! gg. 9449725 http://img51.imag...510974.jpg
Jak on Ci tylko tyle idzie na takim tunie to masz go zle wyfegulowanego, radze pobawić sie z rolkami, lzejsze mu dac i centralke wymienic. a co do przekladni to bedzie wyla, to logiczne jak zakladasz tryby ktore nie sa ze soba zgrane to tak bedzie, zeby bylo dobrze to trzeba wymieniac cala przekladnie z wysztkimi trybami, ktore chodzily razem.
Jeżeli to wycie to takie głośne stukanie non stop albo z bardzo krótkimi przerwami to może to także być sprzegło (odpal go i daj na nogi, sprawdź czy koło wprawiane jest w ruch na wolnych obrotach), i druga opcja to może byc jak było u mojego kumpla, masz wyj...ne łożyska na wale, w sensie do wymiany )