Czy Przelozenia od APRILIA SR pasuje do Suzuki Katany z 2000r
I Czym się różni??
Chodzi mi o ten wałem co się koło zakłada bo w serwisie powiedzieli mi ze od SR jest dłuszy i ze musiał l prasowo coś robić nie znam się na tym.
Mareczek
nie wiem dobrze ale masz artykuł o wymianie tego i potrzebne są chyba tylko te zebatki i nakładasz je na prasie na te twoje wałki czy jak to sie zwie nie jestem pewien
będą pasowały jesli masz w katanie hamulec bębnowy, jak masz tarczowy to wałek koła zamieniasz. ps. sr tylko ditech, od innej nie pasują bo mają pg lub minarelli
1. Katana Evolution
2. Yamaha Raptor 700R Gytr Specjal Edition po tunie ;]
3. Honda CBR 600 151km Street ;]
4. Aprilia SR Ditech dopiero naprawiłem, więc zaczynam tuning (jak zawsze, we wszystim )
I tak dalej Sprzedaż-Skup Aut I Motocykli, Nowych i Używanych! gg. 9449725 http://img51.imag...510974.jpg
Było o tym 100razy!!! zamykam
Cała katana na cześci!! WSZYSTKO SERYJNE I TUNINGOWE DUŻO ZNANYCH FIRM AIRSAL STAGE6 TOP RACING ITD. GG 8412144 PAVIX@TLEN.PL
Jak masz tarcze to musisz wymienić wałek ten który idzie do koła na prasie ponieważ sr-ki mają inną długość. Mógłbyś go wymienić w jakimś warsztacie jakbyś zawiózł przekładnie. Jak tak zrobisz to wszystko jest ok.