Pewnie wielu z was ma już tuningowe wariatory chce zakupić taki ale nie wiem którego wybrać bo nigdy nie testowałem żadnego moje pytanie brzmi.Który wariator dał by większy v-max czy polini speed control czy Hebo next generation proszę o odpowiedź bo chce zamówić.
Ten temat była na forum poruszany dużo razy!!!!! Więc se poszukaj tych tematów!!!!
Piszę poprawnie po polsku.
SuZuKi KaTaNa 99r
#Mechanika
*Cyl seria docieram
*LeoVince GP
*Przełożenia Top Racing 16/49
*Rolki 6g MF
#Optyka
*Lampa revo lexus style
*Klosze kierunków przód carbon
*Kierunki tył led
*Spojler R
*Parę zajebistych naklejek
V-MaX 80km/h rolki za ciezkie bo tak by było o 5 lekko wiecej
Hebo na przyspieche lepszy a polini na vmax
Cała katana na cześci!! WSZYSTKO SERYJNE I TUNINGOWE DUŻO ZNANYCH FIRM AIRSAL STAGE6 TOP RACING ITD. GG 8412144 PAVIX@TLEN.PL
Jaki piszecie że był dużo razy to chociaż link podaj albo coś bo czasem to cieżko jest coś znależć
Cała katana na cześci!! WSZYSTKO SERYJNE I TUNINGOWE DUŻO ZNANYCH FIRM AIRSAL STAGE6 TOP RACING ITD. GG 8412144 PAVIX@TLEN.PL
Weż sobie hebo ng bo jest spoko i ma rolki jak seria
Ja bym brał polini speed control
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%