według mnie wydechy yasuni są przereklamowane...... Może sie mylę ale większość scootów które się ścigają na torze jeździ na wydechach polini for race lub super race(tego to nie powiem). Wydech nie jest zablokowany jedynie wtedy kiedy jest dopuszczony do jazdy tylko na torze. A takich są śladowe ilości
może i w porównaniu do hebo NP2004 to tak, ale nikt z nas nie miał wszystkich tych wydechów aby stwierdzić czy polini czy yasuni jest lepszy..... no chyba że nasz kolega gordon
Właśnie na forum mielocha pisali że polini niema blokady?! Kto ma polini for lub sport race który niema blokady?
Edytowane przez Daniez dnia 09-11-2007 21:37
ja mam Pollini FR i no nie wiem... głośny jak cholipcia Jest wystawiony na sprzedaż. Mozę będę mieć LV RR prawie nowy.... myślę ze będzie ciszej , bo ten FR to głowę urywa! A sorry ze sie podbije do tematu , ale chyba mnie nie zabijecie Jaki jest NAJCICHSZY sportowy wydech ?
049
@Fazi jak chcesz cichszy wydech to może spróbuj wyciszyć tego co masz. Może wypaliła ci się tylko wata tłumiąca i wystarczy ją wymienić Polecam zastosować zwykła watę mineralną(stosowaną w budownictwie). Taki kawałek to może i byś dostał od kogoś z budowy...