No to to jest to Samo . Możesz sobie nawet z Tektury zrobić Byle by miało taki wzór jak to Co kolega powyżej pokazał A jak chcesz z blachy normalnej .. to wytnij ten wzór i tyle
I Love STUNT <3 !
orzelek a z czego ty robiłeś nadkole??? Widziałem na zdieciach ze nadkole łączyłeś z boczkami .Na zimę też chce tak zrobić , wystarczy do tego żywica i mata szklana??? A i czy jak to połączę to będzie się dało zdiąć boczki w razie potrzeby???
Edytowane przez lilo538 dnia 26-10-2010 20:23
SUZUKI KATANA AY 50 WR Telefonica-Movistar
Niezbyt dużo tego:
MECHANIKA
-Wydech TECNIGAS NEXT R chrom -Wata w tłumiku HEBO -Sprężyna dociskowa metrakit +15% -Spreżynki zielone HEBO -Łożyska SKF C4 -Rolki Stage6 4g -Kruciec 19 wypolerowany -Polini Speed Control -Pasek Malossi Special Belt -Przełożenia od SR'y -Komora wału wypolerowana -Sprzegło Tec Evo Racing -Arreche 17,5 + ssanie ręczne
OPTYKA -Spojler -Niebieskie ledy wsoczewkach -Białe felgi -Niebieskie nakrętki na wentyle -Niebieski śilnik -Niebieskie wężyki paliwa i oleju -Wszystkie śruby w śilniku pomalowane na niebiesko i biało -Biała pokrywa przekładni
Ja jak pierwszy raz malowałem KAtane to nadkole zrobiłem z żywicy i maty.. no i potem an to szpachla (rzecz normalna.) najpierw zrobiłem szablon z tektury .. i potem wyciąłem z maty tak samo jak szablon. Tekturę po smarowałem olejem żeby potem łatwiej odeszło .. no i na nadkole poszło mi 4 puszki żywicy .. i Puszka szpachli . No i teraz maluję Katane drugi raz i nadkole jest już w szpachlowane w Boczki ... Tak jak byś cchiał w szpachlowac to nic się nie bój bo wszystko normalnie się zdejmuję i zakłada nie ma żadnej różnicy
I Love STUNT <3 !