A więc tak jak w temacie nie wiem jak pomalować suke chciałbym jaskrawą albo białą podłogę a reszta jaka chcecie. Licze na szybkie odpowiedzi bo katana już w podkładzie. Z góry dzięki
BERCIU znajdź sobie jakiś nietypowy kolor np. rażący pomarańczowy albo jaskrawy zielony... jakiś niespotykany tak żeby twoja katana się wyróżniała... Ja tu podałem swoje dwa typy , ale każdy ma inne gusta.
Witaj. Sam malowałem katanę. Mam kolory niebieski metalic ( chyba s52 kolor ) i biały akryl na podłodze. Lakier musi myć jednak położony przez fachowca i w dobrych warunkach. W innym przypadku lakier będzie odpryskiwał itp. Ja sam żałuje że pomalowałem skuter. Radzę Ci pomalować kolor fabryczny a na podłogę czarny. Wtedy będzie Ci o wiele łatwiej sprzedać. Pozdrawiam i mam nadzieję że pomogłem.
Ogólnie..to co Ty chcesz od nas?? PRzecież twój wybór na jaki pomalujesz Jak chcesz żeby się rzucała w oczy too RÓŻOWY hahaha
SUZUKI KATANA AY 50 AC 2004rok
BRzydko
Ja Ci proponuje...
Biały "tunel" jak siano masz to kup podłogę opticarts żeby się nie brudzła podłoga co chwile...i plastiki na fiolet perłe
SUZUKI KATANA AY 50 AC 2004rok
Każdy z tym Fioletem się ujebał .... jak każdy wie moja katana znów bd malwoana i zakupiłem lakiery Kameleon 24 odcieni .. i srebny metalik ... ale jednak nie maluje kameleonem tylko maluje znów na różowo . Więc jak masz akse i ci się pdoba Kameleon to ci proponuje kameleonem Pomalować. np. ja miałem kameleonem malować wszystkei te plastiki co mam różowe a srebnym metalikiem wszystkie plastiki Białe czyli podłoga itp. ... więc mógł byś coś przekminić z tym kameleonem bo jest mało skuterów w kameleonie .
I Love STUNT <3 !