Mam problem leci mi dużo dymu z tłumika i cieknie z niego olej nie wiem przez co to. Olej mam nowy Moutul wcześniej był Castrol ,wymiana nic nie dała wiec nie wiem co mam zrobić z tym .POMÓŻCIE
SUZUKI KATANA AY 50 WR Telefonica-Movistar
Niezbyt dużo tego:
MECHANIKA
-Wydech TECNIGAS NEXT R chrom -Wata w tłumiku HEBO -Sprężyna dociskowa metrakit +15% -Spreżynki zielone HEBO -Łożyska SKF C4 -Rolki Stage6 4g -Kruciec 19 wypolerowany -Polini Speed Control -Pasek Malossi Special Belt -Przełożenia od SR'y -Komora wału wypolerowana -Sprzegło Tec Evo Racing -Arreche 17,5 + ssanie ręczne
OPTYKA -Spojler -Niebieskie ledy wsoczewkach -Białe felgi -Niebieskie nakrętki na wentyle -Niebieski śilnik -Niebieskie wężyki paliwa i oleju -Wszystkie śruby w śilniku pomalowane na niebiesko i biało -Biała pokrywa przekładni
Tuning optyczny:
- lampa tylnia Revo Lexus Style
- naklejki Malossi i Gianelli, Top Racing
- siatka we wlotach powietrza
- LED'y w soczewkach
- kontrolki diodowe LED
- lusterko łezka chrom
Sprzedam pasek Polini Kevlar (nowy) - więcej informacji na pw
U mnie też zaczęła kopcić jak smok a do tego lało się jakieś szare [cenzura]o z wydechu jak przerzuciłem się z Castrola Racing na jakieś [cenzura]o ze stacji benzynowych. Teraz znowu zakupiłem Castrola i wydech jest czysty i kopci tylko jak jest zimna.
Ale on na castrolu tez kopcił wiec kupiłem nowy i dalej kopci.Może dostaje za dużo oleju, da się jakoś zmniejszyć mu dawkę oleju??
SUZUKI KATANA AY 50 WR Telefonica-Movistar
Niezbyt dużo tego:
MECHANIKA
-Wydech TECNIGAS NEXT R chrom -Wata w tłumiku HEBO -Sprężyna dociskowa metrakit +15% -Spreżynki zielone HEBO -Łożyska SKF C4 -Rolki Stage6 4g -Kruciec 19 wypolerowany -Polini Speed Control -Pasek Malossi Special Belt -Przełożenia od SR'y -Komora wału wypolerowana -Sprzegło Tec Evo Racing -Arreche 17,5 + ssanie ręczne
OPTYKA -Spojler -Niebieskie ledy wsoczewkach -Białe felgi -Niebieskie nakrętki na wentyle -Niebieski śilnik -Niebieskie wężyki paliwa i oleju -Wszystkie śruby w śilniku pomalowane na niebiesko i biało -Biała pokrywa przekładni
tak dostaje silnik za dużo oleju i dlatego olej z tłumika leci ja mam tak na dotarciu cylka bo dolewam oleju jeszcze do benzyny
Mechanika:
Cylinder 70cc power force
Tłumik sportowy tecnigas next R
Odblokowane Przełożenia
Sportowy gazior
Świeca NGK
Nowe uszczelki
Rolki 4.0 g Hebo
Króciec ssący 19mm
Filtr stozkowy WM
Chwytak powietrza
Optyka;