siema jaki jest bezpiecznik w katanie tzn ile amperów? aaa i przerywacz od kierunków jest na 3 piny? czy 2 ? bo nie mam przerywacza a nie pamiętam na ile pinów jest
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
10w chyba jest albo 15w wydaje mi się że 10
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
o kurw;/ bo ja kupiłem koso na 3 piny ;/ mozna to jakos zrobic aby działało ?
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
Koso ma chyba 2 piny takie jak w katanie i jeden dodatkowy na masę dodatkowo. Tak mi się zdaje tylko więc jak przyjdzie to będziesz musiał kombinować
:: Suzuki Zillion 00'
tak mam koso na 3 piny w instrukcji pisze ze 2 piny to jak w katanie a 3 pin pod mase i mam kabelek od masy jak to połacze moze tka byc nie spali sie?