Siema mam problem a więc muszę połączyć nadkole z boczkami i chciałem to zrobić żywicą bo innej rady chyba nie ma ale mam wątpliwości bo kiedyś już kleiłem żywicą i się po czasie rozkleiło od plastiku niech ktoś kto dobrze się zna na klejeniu żywicą powie jak to dobrze zrobić aby to było stałe i mocne jest to nadkole więc są wibracje w tej części ponieważ amortyzator jak i plastiki minimalnie są w ruchu więc jakieś średnie wibracje tam przechodzą więc jak to dobrze zrobić? oto 2 foty jak to wygląda jak na razie to jest tylko szablon z tego materiału będzie wycięty starannie ale i tak pokleić trzeba!! http://img15.imag...0469lp.jpgsuzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
Śmiało to klej, tylko musisz to dobrze zmatowić i odtłuścić. Jak zaciągniesz z dalsza od spodu włóknem to spokojnie nie powinno się nic stać. Jedyne o co możesz się bać to żeby nie naładować za dużo szpachli bo może pękać.
:: Suzuki Zillion 00'
szpachle to tam mały problem tylko chodzi o to czy z tej płyty co mam nadkole się z niej nie odklei żywica?
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika