Witam wszystkich Jechalem katana pod gorke w 2 osoby na koncu gorki zaczxela zamulać zwalniać aż w końcu przy 10 km / h zgasła poczekałem chwile pojezdzilem 20 min . zgasła i już nie chciala odpalić co moze być pierw myślałem że nie ma oleju ale jest bo na spodzie z 500ml . Cylinder nie zatarty bo wał się obraca jak kopię nóżką . Iskra jest . Możliwe ze paliwo nie dochodzi ? Pomóżcie prosze szybk .
nie idzie nie sprawdzałem ale jakbym zdjął to chyba nie trzeba zapalać zeby poszło ! ; p dobra mniejsza sprawdze all wężyki kopka normalnie chodzi ;- ) także oprócz zapchania weżyków nie mogło się coś innego stać ?
moze brak kompresji. A paliwo moze nie isc z innych powodow a nie tylkko zapchane wezyki. Zeby paliwo poszlo musisz pokrecic silnikiem inczej nie poleci. Sprawdz czy paliwo idzie !!
Edytowane przez dawid6971 dnia 07-08-2009 23:24
mhm a zjakich innych powodow? nie kompresacja napewno ; ) dobra mniejsza z tematem powiedz tylko z jakich innych powodów
Edytowane przez KubaSt dnia 07-08-2009 23:26
Zatarłeś cyla.... pierścienie mogły pęc...a kopką to sobie możesz w tedy machać do woli.... zdejmij cylek to się dowiesz bo raczej to nie zapchane wężyki....a sprawdzałeś gaźnik?? Może kamieni kupa;D
SUZUKI KATANA WR 1998r. stumpf
70mm
Tun mech.
~Yasuni R BlackEdition
~wariator Hebo NG
~seryjne nie blokowane przełożenia (~13,8)
~pasek Malossi Special Belt
~stożek TNT
~dysza: 80
~rolki: Stage6 4,3g
~centralna +30% TopRacing
~sprzęgła niebieskie Hebo
~króciec 19 wypolerowany
~i....oczywiście 0 blokad
opt.
~lampa Revo Lexus Style
~przedłużka IGM 25mm
~przyciemnione kierunki
~stopka boczna Buzzetti
~aaa i podstawa...niebieskie diody w soczewkach
Nie źle ustawiona świeca tylko dziura w tłoku. NIe ma kompresji dlatego nie ciągnie paliwa. Cyl pewnie będzie cały tylko tłok dziurawy.
:: Suzuki Zillion 00'
ah.. źle przeczytałem i nie wiedziałem ze jesteś autorem tematu. ;D Ja miałem podobny przypadek i była to dziura w tłoku;D też jechałem pod górę i słabł słabł i potem zgasł odpaliłem i pojezdziłem chwilkę i kaput;D ;D
Edytowane przez Baton dnia 08-08-2009 15:21
:: Suzuki Zillion 00'