Sa różne sposoby przerobienia przedniej lampy ale bedlooka jak na soczewkach nie zrobisz bo po prostu nie ma soczewek. Możesz zrobić wiele wzorów. Wszystko zależy od wyobraźni i gustu..
:: Suzuki Zillion 00'
Przeróbka przedniej lampy w nowej budzie jest trochę trudniejsze technicznie ale masz wolne pole do popisu. Możesz z tym zrobić wiele rzeczy. Jakiś fajny wzorek zrobić czy coo a nie tylko dwie brewki na soczewki i po... Pooglądaj filmiki na youtube tam niemcy robili takie wzorki na lampy możesz coś podpatrzeć.
http://www.youtub...uObdVnhJZQ - 15 sekundzie jest taka zielona katana z taką przeróbką lampy... w 26 sekundzie widać ale tylko kawałek takiego bed looka. też bardzo ciekawe. Poszukaj trochę to znajdziesz jak wyglądają inne ale najważniejsze jest to żeby było to indywidualne i inne od wszystkich żebyś miał się czym wyróżniać ...
Człowieku ale ty nie myślisz! Wszystko robisz na podobnej zasadzie. Podałem ci na soczewki, a na twoją lampe jest praktycznie to samo tylko wymyśl swój wzór. A wzorów masz dużo poszukaj na google, albo skorzystaj z tych, które Baton ci podaje.
Edytowane przez kawior311 dnia 26-07-2009 13:37
Dokładnie zasada jest ta sama tylko nie masz soczewki. Ja nigdy nie robiłem nic z żywicy i po przeczytaniu tego krótkiego arta zrobiłem bed looka i nadkole od razu więc to jest bardzo proste.