witam chciałbym się poradzić doświadczonych (tych co już to robili ) o to co muszę kuipić żeby zrobić całą czachę owiewka świateł grill żeby wszystko to zlać do kupi i żeby to tok fajnie wyglądało albo może ktoś by mi to zrobił oczywiście zapłacę ??
jakieś stuki jakieś puki to suzuki
mega tuning mechaniczny
olini sc
:komplet przeło od sr
i v max 75-80 km\h cyl seria
ile chcesz za zrobienie bez malowania ??? oczywiście nie mam dużo kasy na to ?? moge jakieś cześci czy coś ci dać ??
mega tuning mechaniczny
olini sc
a ile chcesz za swoją ewentualnie dam ci swoje cześci gril czachę i to pod lampy a ty mi tamtą i ci dopłacę
mega tuning mechaniczny
olini sc
kurde drogo chcesz kaski nie ma ))::
Edytowane przez pimpek11 dnia 26-11-2011 22:09
mega tuning mechaniczny
olini sc
sorki, ale tak nie mogę zrobić bo mi się nie opłaca. Wiesz do moich drzwi nie puka codziennie miliard ludzi i nie chcą kupić czachy od starej budy. albo dajesz 200 zł (do nego) i masz moją czarnulkę albo płacisz 50 ślesz mi swoją czachę i materiały(albo ja kupuję) a ja ci robię pod zamówienie badlooka jakiego chcesz.
IN RUST WE TRUST!!!
a możesz mi powiedzieć co zrobić w katance żeby ładnie wylądała
?? jakieś stuki jakieś puki to suzuki
mega tuning mechaniczny
olini sc
Standarci to oczywiście badlook i nadkole, jak chcesz to mogę ci zrobić albo sprzedać moje. Można też zaszpachlować niektóre otwory, mogę ci zrobić nadkole z czachy innego scootera. mogę ci zrobić konwersje plastików (na plastiki z innego scootera) mogę wszystko.
IN RUST WE TRUST!!!
tył zostaje taki jak jest (ojciec też nim jeździ więc mówił żebym tego nie robił ) bo często przez las jadę itp to nie chcę zeby to chlapało
coś takiego szczegółowego np badlook plastkiu od soczewek a wiesz może jak odpowietrzyć tylny hamulec bo cały sezon z przednim jeździłem z przodu mam zdartą oponę gorzej jak z tyłu
mega tuning mechaniczny
olini sc
Hamulca nie umiem odpowietrzać ale powinna tam przy zacisku buć jakaś śrubka odkręcasz ją pompujesz hamulcem i czekasz aż powietrze wyleci. a co do plastików to to przemyśl bo skuter to dla mnie tworzywo a ja mogę mu nadać kształt jaki będziuesz chciał.
IN RUST WE TRUST!!!
oj to z tym hamulcem się najebałem i nic nie dało a dało by sie jakoś w czachę wbudować jakieś 2 halogwny dalekosięzne http://allegro.pl...89043.htmljakieś stuki jakieś puki to suzuki
mega tuning mechaniczny
olini sc
pimpek ja mam na sell czachee całą wygładzona do malowania za 100zł ;p http://imageshack...055ln.jpg/ tu masz foto ;p jak cos to pisz gg 10700759 ;p
Edytowane przez k4t4n4 dnia 27-11-2011 12:18
Suzii w trakcie mega customu!