Siema ... dawno nie pisałem bo nie miałem czasu ( szkoła)
Ech ja ciągle z tym samym problemem co poprzednio
Więc jak jużkiedyś tam pisałem ze mam katane 2001r .. AC ...
Ale jest nstępujący problem .. przełożenie pierwotne ( gruby wałek ) nie pasuje do rocznika 2001 .. czyli wychodzi na to że mam dokładane części ze starszego rocznika .. więc przełożenie na chudy wałek do katany poniżej 99 powinno pasować ?
Z tego co wiem to chyba średnica seryjnego przełożenia pierwotnego wyszło mi 17 mm ..
Co o tym myślicie ? ..
A i patrzyłem na wał .. i jest w bd stanie ..
Co myślicie o cylku polini for race 70 ? Musiał bym wymieniać przy nim wał na 70 ?
I jeszcze ostatnie pytanie .. czy muszę coś sprawdzać w katanie przed zamontowaniem większego cylka ? Bo chce mieć pewność że będzie pasował do katanki ..
musisz zmieniać wał bo on kręci ponad 11k RPM/min sprawdź dysze. do For Race przy serii gaźniku to 90 powinna być akurat, sprawdź stan podzespołów takich jak pasek, talerz waria, rolki okładziny sprzęgła i czystość gaźnika oraz filtra jak i również membran (muszą przylegać)
wejdzie. 1. Katana Evolution
2. Yamaha Raptor 700R Gytr Specjal Edition po tunie ;]
3. Honda CBR 600 151km Street ;]
4. Aprilia SR Ditech dopiero naprawiłem, więc zaczynam tuning (jak zawsze, we wszystim )
I tak dalej Sprzedaż-Skup Aut I Motocykli, Nowych i Używanych! gg. 9449725 http://img51.imag...510974.jpg