Elo mam do was wszystkich pytanie ile palą wasze Katany bo moja nie ma nic sportowego jedynie blokady ściągnięte ale tłumik jest zablokowany i na 100km to bierze mi z 6,5-7.5 litra benzynki lekko (na bene już nie wyrabiam ) Więc jak byście mogli powiedzieć ile wasze katany palą to z góry dzięki
A i jak jeszcze możecie to napiszcie jak temu można zapowiedz
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi
NNoooo too ci ładnie ciagnie Mój ciagnie ok 3,5litra .Ja bym rozpoczął od sprawdzenia szczelności układu (zobacz czy jak postoi nie ma pod katana jakiejś plamy. Jak nie pomoże to regulacja gaznika. Jeśli to nie pomoże to dysza główna zmień na 062mm. I czy katanka normalnie chodzi przy tym spalaniu (gaśnie, zalewa ją, przegrzewa sie)???
SUZUKI KATANA WERSJA WR 2003r
musiałbyś wyregulować gaznik (wolne obroty, skład mieszanki) wydeje mi sie że w tym tkwi problem. Jeśli nie znasz sie na tym to daj to komuś kto sie orientuje w tych sprawach bo żle wyrgulowany skład mieszanki może doprowadzić to zatarcia cylka.
SUZUKI KATANA WERSJA WR 2003r
Moja pali okolo 2,7l. Gaznik regulowalem 3 dni.Ale sie wkońcu udało. U mnie byl stanowczo zaduży poziom paliwa w gażniku.I był problem aby go prawidlowo wyregulować. Ja jeżdże spokojnie i nigdy nie mam manetki na full. Mam kolege który waży 123 kg i jemu pali 5l. ;)
Suzuki katana 1998. Seria bez zmian.
Dla mnie wystarczy.