Elo neonów nie chce a mam katody w chacie których nie używam.Felg malowałem niedawno na biało.A siatka we wlotach mi się nie podoba.Tylna lampa też tak myślałem żeby kupić.Klosze kierunków przód mam carbonowe bo niedawno kupiłem a tył mam nieoryginalne kierunki.
Chyba kupie tom lampę na tył. pozdro.Pisać inne propozycje
Nie wiem.Raczej kupie tom lampę z mielocha i coś tam jeszcze .Jak założę to fotki zrobię .Pozdro dzieks
Piszcie poprawnie bo już nie chce mi się nawet poprawiać, niedługo stawiam warny bez zastanowienia. ^^Headhunterz
Edytowane przez Headhunterz dnia 10-12-2008 17:50
za 120 zł kup sobie kiere... nieziemski efekt... tylko że liczniki drogie 330 zł KOSO bez mocowania a najlepiej pozbieraj kase i psiknij ją kompresorem ja też tuninguje katane optycznie ale ja chcę taki wiesz... MAX w granicach rozsądku w tym momencie jestem przy wygładzeniu tyłu... tylko że ja potrzebuje bagażnik i dalej kombinuje co z bakiem...
Polini Sport 70ccm / SERIA
Malossi Multivar + 6,5 g
Gianelli Silencer
RMS Racing Pro + czerwone sprężynki
Stożek
Sprężyna centralna +22%
odblokowany króciec ssący
Wygładzenie tyłu z czaszki Roxa
Polerki
Czerwony Karter
Kiera BMX
Rejestracja przy silniku
Nom.Będę kupował lampę z mielocha revo lexus style. Tylko jeszcze doszła mi kasa i nie wiem co jeszcze kupić ???.To będzie z tym 120zł to = 190-200zł . ale narazie nie chce kiery może potem Poradźcie coś chłopaki pozdro
Mało funduszy Może walnij sobie stożek (filtr powietrza ) ? tylko później dojdzie Ci regulacja skuterka ...
Polini Sport 70ccm / SERIA
Malossi Multivar + 6,5 g
Gianelli Silencer
RMS Racing Pro + czerwone sprężynki
Stożek
Sprężyna centralna +22%
odblokowany króciec ssący
Wygładzenie tyłu z czaszki Roxa
Polerki
Czerwony Karter
Kiera BMX
Rejestracja przy silniku