Dzisiaj wechodze na neta wpisalem suzuki katana opinie aż mi się smutno zrobiło na forum ludzie pisali że katana jest gorsza od speed fighta i od gillery runner jak myslicie bo ja i tak wole katane
Od Gilera Runner jest bardzo dobra
Co do peugota to bym sie wahał kto jest lepszy czy katana czy peugot
Suzuki Katana AY 50 Performance!
Rok:1997
Chłodzenie: Powietrze (AC)
Tuning:
*Mechaniczny
-Przełożenie pierwotne Top Racing
-Przełożenie wtórne od Aprili Sr DiTech
-Tłumik Tecnigas Next R
-Wariator Polini Speed Control
-Pasek Malossi Special
-Świeca NGK
-Rolki 5g Polini
-Czerwone sprężynki sprzęgła Hebo
*Optyczny
-Ledy w soczewkach
-Przyciemnione klosze
-Czarne felgi
-Bed look
-Stopka boczna Buzzetti
-Pokrywa na czarno
-Skrócony tylni błotnik
-Przedłużka
-Śruby z pokrywy na czerwono
-1 lustrko
-Opona Heidenau K61
Ja bym nie powiedział, że speed jest lepszy od suki...żadna wersja, wolę katanę Jeśli chodzi o runnerkę to nie ma co się dziwić, bo w kwestii silnika to P/G ma je najlepsze. Ale katana i tak mi się podoba bardziej Choć ta nowa wersja runnerki też ładna ; ]
No No nowy runnerek niczego sobie jest, co do speeda to niewiem jak chodzi bo nie miałem styczności (no raz mi się kumpel dał przejechać). A suka jest poprostu zajebista i koniec, każdy chwali to co ma.
Edytowane przez BERCIU dnia 15-11-2011 22:27
IN RUST WE TRUST!!!
marcin97 napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=_vZqSmDE41s&feature=related <----- widzieliście jakiego kopa ma ?
moja swego czasu tez tak szła ;D xD hmm a co do pytania to niestety ale jak bym miał wybrać czy katana czy runner czy speedfight napewno moim wyborem nie była by katana ;p gilera runner jeżeli chodzi o sprawy mechaniczne jest duzo lepsza tak samo speedfight ;D
Suzii w trakcie mega customu!