No nie wiem czy takie trochę, markowy tablet kosztuje ok. 2000zł
Tuning mechaniczny:
-Cylinder Polini Sport 70
-Wariator Polini Speed Control
-Filtr Hebo S
-Sprzęgło Stage6 Torque Control MKII
-Tłumik Tecnigas RSII
-Przełożenia Top Racing 16/49
ja nie che zadnego takiego wybajerowanego szczerze wam powiem to ma słuzyc tylko jako odtwarzacz muzyki nic wiecej zadnych filmów itp ;p wiec kupie jakas używke tak do 200zł ;D
Suzii w trakcie mega customu!
Przecież napisał że ma od starej wieży domowej.
Tuning mechaniczny:
-Filtr Hebo S
-Tłumik Tecnigas RSII
Ehhh Jak dla mnie To tylko wieśniaczenie Skutera .. Nie Toleruję czegos takiego w skuterach .. ale o gustach się nie dyskutuje .. a jak chesz juz coś takiego robić .. to zrób to naprawdę z głową .. ty masz an tym skuterze jeździć .. a nie robić z niego jakiegoś Kina na kółkach .. JAk cię uraziłem to sory . Ale po prostu piszę to co myślę
I Love STUNT <3 !
heh nie nie uraziłes dałem ten temat po to żebyscie dali swoja opinie ;D a ja nie chce zadnego kina jak juz wspomniałęm to ma głównie słuzyc jak odtwarzacz i taki lans otwieraqsz kufer a tu takie dupne audio tablecik full bajer ;D
też zależy jak by to było oprawione , no wiesz jak byś to ładnie wszystko tam poumieszczał , jakiś siłownik to nawet by to wyglądało ale no wiesz .... to skuter w końcu
Suzuki Katana AY 50 Performance!
Rok:1997
Chłodzenie: Powietrze (AC)
Tuning:
*Mechaniczny
-Przełożenie pierwotne Top Racing
-Przełożenie wtórne od Aprili Sr DiTech
-Tłumik Tecnigas Next R
-Pasek Malossi Special
-Świeca NGK
-Rolki 5g Polini
-Czerwone sprężynki sprzęgła Hebo
*Optyczny
-Ledy w soczewkach
-Przyciemnione klosze
-Czarne felgi
-Bed look
-Stopka boczna Buzzetti
-Pokrywa na czarno
-Skrócony tylni błotnik
-Przedłużka
-Śruby z pokrywy na czerwono
-1 lustrko
-Opona Heidenau K61
@BERCIU
Nie był bym tego taki pewien, laski lecą na takie rzeczy (super hiper audio itp).
Edytowane przez wiesio159753 dnia 15-12-2011 20:13
Tuning mechaniczny:
-Filtr Hebo S
-Tłumik Tecnigas RSII
Berciu no nie przesadzaj , znając k4t4n4 to jak on to zrobi z głowa to mu to nawet wyjdzie
Suzuki Katana AY 50 Performance!
Rok:1997
Chłodzenie: Powietrze (AC)
Tuning:
*Mechaniczny
-Przełożenie pierwotne Top Racing
-Przełożenie wtórne od Aprili Sr DiTech
-Tłumik Tecnigas Next R
-Pasek Malossi Special
-Świeca NGK
-Rolki 5g Polini
-Czerwone sprężynki sprzęgła Hebo
*Optyczny
-Ledy w soczewkach
-Przyciemnione klosze
-Czarne felgi
-Bed look
-Stopka boczna Buzzetti
-Pokrywa na czarno
-Skrócony tylni błotnik
-Przedłużka
-Śruby z pokrywy na czerwono
-1 lustrko
-Opona Heidenau K61
Wiesio ...twój post tyczy się chyba do twojego Nicku i twojego rozumowania ^^ jak jesteś kumaty to odejmiesz pare Literek pare dodasz do twojego Nicku i bd wiedział o co mi chodzi Wiesiu a te Laski To chyba od Wiesia ze wsi są P ^ Pozdro
Jak już masz taki plan żeby to zrobić to zró to Fajnie tak jak kolega wyżej wspomniał . żeby to miało ręce i nogi i tak zeby Laski od Wiesia na to nei leciały d: ^^ xD nie no śmieje sie zrób to z głową opraw fajnie itp. i nie powinno być lipy
Edytowane przez orzelek01 dnia 16-12-2011 00:47
I Love STUNT <3 !
heh no chyba nie przykleje go na taśmie izolazyjnej hah siłownik juz mam w jet forcie wiec jak przekrecam kluczyk to kufer sie sam otwiera ;D i myśle że nie bedzie to wieś ;D dobra dzieki koledzy za rady za opinie itp ;D powiedzcie mi jeszcze tylko bo planuje to zamontowac tam na stałe jedank włokno szklane kit i gitara tylko jak z elektryka? jak to podłączyc itp ? wie ktos moze na jakie zasilenie to jest?