Przekładnię młotkiem albo jak się boisz to w warsztacie ci to za 30zł max zrobią. Tłumiki nowe wszystkie dostępne w sklepie mają blokady po to żeby dostać homologację i zezwolenie sprzedaży w sklepach ogólno dostępnych.
Ale te blokady się łatwiutko zdejmuje ( specjalnie tak zrobili żeby nie było problemu). Jedną masz zwężkę przy cylindrze a druga w końcówce tłumiącej. Jak chcesz bez blokad to kup używany.
Co do sprężynek to czerwone nie tylko do max tuningu sie zakłada ale do poziomu sport z mocniejszym wydechem i przy seryjnym sprzęgle. Co do blokady wydechu, to na komorze tłumiącej za zwyczaj jest taka rurka spłaszczona jak w maluchu wyjmujesz/ucinasz i skręcasz czyli jakieś 2min roboty.
Podoba mi się twój sposób podejścia do tematu, bo najpierw czytasz forum, a potem zadajesz pytania, masz u mnie plusa i będzie z ciebie tuningowiec Liczę u ciebie na jakąś pokazówkę ze strony wizualnej, ponieważ jak na nową osobę to nawet nawet.
Edytowane przez Headhunterz dnia 23-04-2009 00:45
Ze strony wizualnej to wygląda jak zwykła ^^ niebieski metalik .
Chce jeszcze sobie wstawić siatke zamiast tego plastiku z przodu , postaram sie cyknąć jakieś fotki to wrzuce. Headhunterz , dzięki ;d nie jest to moje pierwsze forum na którym się udzielam i kiedyś sam tępiłem ludzi którzy tylko jak wchodzą na forum to zadają pytania nawet nie czytając najpierw przyklejonych topiców .