Sprzęgło mu da tyle na ile ma lepsze okładziny od tego co on ma a talerze to wiadomo. Skąd mam wiedzieć w jakim stanie dokładnie on ma tego sqt. Katanie98 jeździł i chodził.
No tak ale on podobno sprzedał mu katanę bez tuna, oddzielnie sprzedał części a katanę oddzielnie. jedyne co mu dał to wydech Gienelli z naklejką LeoVince
SUZUKI KATANA WR 1998r. stumpf
70mm
Tun mech.
~Yasuni R BlackEdition
~wariator Hebo NG
~seryjne nie blokowane przełożenia (~13,8)
~pasek Malossi Special Belt
~stożek TNT
~dysza: 80
~rolki: Stage6 4,3g
~centralna +30% TopRacing
~sprzęgła niebieskie Hebo
~króciec 19 wypolerowany
~i....oczywiście 0 blokad
opt.
~lampa Revo Lexus Style
~przedłużka IGM 25mm
~przyciemnione kierunki
~stopka boczna Buzzetti
~aaa i podstawa...niebieskie diody w soczewkach
Ta i nie odpala bo membranka odstaje... Membranka może być pęknięta tak jak u mnie było, albo np śrubka odpadła tak jak u kumpla. Sprawdź kompresje najpierw. A i simeringi to napewno trzeba wymienić
Nigdy też nie wiadomo jaki kupuje się używany, cały silnik. W jakim jest stanie. A zresztą jest taka zasada, każdy inwestuje w to co ma. @katana98 w odpowiednim momencie skapnął sie że katana mu sie sypie i sprzedął ja ..... z szkodą dal @golos'a
Edytowane przez wander dnia 10-02-2008 00:14
Ty nigdy nie nauczysz sie stosować "ALT"?? Ja mam dość poprawiania twoich błędów!! Od dziś za każdy błąd dostajesz jeden punkt ostrzeżenia!! Czyli z tego posta masz 3 punkty!!! A najgorsze jest to że ty nawet się nie starasz
wiesz wenderek w c[cenzura]o to mam!! a co do używania "alt/a" to mam rozwaloną klawiaturkę i mi nie działają alty chcesz to możesz mi kupić nową co?? i przestań nażekać bo po to jesteś może zeku(??) [cenzura] coś robić a nie!!
ps. hahaha a co do błędów to najpierw się weś za ADMINA naszego bo cenzurke dał tylko na h u j /a ale już na ch uj /a nie!!!! brawo brawo!!
20 następnych W takim tempie szybko 100 uzbierasz. Jak cię nie stać na klawiaturę za 10 zł to współczuję sytuacji.
[cenzura] mać jaki ty tępy jesteś!! zap.pl
Edytowane przez wander dnia 10-02-2008 11:56
Szukasz pomocu? - pisz na GG chetnie pomoge
Ja też jak kupiłem Katane z przebiegiem 18000 tys to była w średnim stanie jeśli chodzi o silnik ale wymieniłem wydech, cylinder i już w miarę przyzwoicie zaczął jeździć.