Witam,można gdzieś kupić takie żarówki jak są w soczewkach barwione na niebiesko?dające taki efekt ala ksenona idzie gdzies takie cos kupic? np na necie albo cos.lub w sklepie motoryzacyjnym?robią takie żarówki niebieskie wogóle?
nie o te mi chodzi ;/ wogóle wiecie jak wyglądają żarówki w soczewkach? normalne takie żaróweczki z jednym włoknem taka bańka. 55w? to chyba do samochodu takie bo w skucie nie będą działały wcale ;/ ehh
a np pietras podał tą żarówkę to będzie pasowała? bo w soczekwach nie ma takich żarówek tylko takie zwykłe i tam są opinie że jednemu stopiło soczewki;/ jak to będzie z tą lampą ;/ na 100% pasi i czy mi nie stopi soczewek
to zamontuj za soczewkami wiatrak komputerowy jako chłodzenie
zeby je podłaczy :
odkręcasz ten plastik co są soczewki. odłączasz kable. wyjmujesz stare zarówy i wkładasz nowe
tylko przy zdejmowaniu uważaj bo tam są takie druciki do mocowanie (u mnie new buda jest takie cos to pewnie u ciebie tez ) zapamiętaj jak to jest przymocowane i nie połam ich !!
noo to wyjąć stare żarówy i włożyć nowe podłączyć i tyle? bo tam masz dwa włokna czy jakoś tak na tey z mielocha do długich też. zrobić też długie? w jaki sposób ;/ sam niewiem jak to podłączyć wszystko aby było ok.sory,że zadaje tyle pytań
pietras- długie sie zawsze przydają chociaż na to ze jak jezdziesz po ciemku drogą to jak jedziesz na siwatłach krutkich to znaki widzisz duzo blizej od siebie a jak masz na długich to znaki są juz oswietlone z daleka długie sie przydają aaa zeby podłaczyc długie musisz miec przełacznik ii dwu włoknową zarowke bo jak bedziesz miał jedno to ci ją przepali
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
Nie. wib3k po co przepłacać na mielochu jak możesz kupić dobrą żarówkę za 10zł. I przesyłkę możesz normalną wziąść a nie kurier( 20zł)
Masz link do jednej z takich żarówek( pasuje do katany) http://moto.alleg..._6074.html
Edytowane przez sssss80 dnia 29-10-2009 16:00
ssss80 coś o taką żarówke mi chodziło bo taka jest w soczewkach lub podobna będzie pasowała? jeszcze jutro sprawdze dokładnie jak tamta żarówka wygląda
1.Dlugie nie sa obowiazkowe, a wiadomo ze nie jezdzisz poza miasto o 22-24
2.czemu spamujesz (wib3k) było duzo takich tematow
SUZUKI KATANA AY50 Performance !