Witam. Wlasnie przed chwila jezdzilem sobie na kole i nagle w powietrzu katana mi zgasla. w calym skuterze nie ma pradu dopiero co zmienilem cewko modol (juz 4...<<< lecz teraz w calym skuterze nie ma pradu . jesli ktos moze to prosze o pomoc ;///
no zeby to raz ... juz zaczolem rzucac tym motorem bo mnie wkurwiac zaczal ;////// nie mam juz pojecia co znia moze byc juz zmienialem w niej 4x cewko modol 3x gaznik 6x cylek 2x wal i jakies takie [cenzura]relki juz tak mnie to denerwuje ze to szok ;((((
kurw jeszcze nie wiadomo o co chodzi a wy juz proponujecie mu sprzedaż ... ;/ sprawdz najpierw styki z cewek może sie jakas kostka odłączyła czy cos ;D hmm z tego co piszesz ze ci wszystko pada to se tak myśle czy ci nie jebnoł regulator napiecia bo potem sie wszystko pali ... i być może przez ci sie całe cewki spaliły i ogólnie całą elektryka ;p
Suzii w trakcie mega customu!
jak mozesz to powiedz mi gdzie sa te bezpieczniki bo wiem tylko o tym przy aku. sa gdzies indziej?
i powiedzcie mi czym moge sprawdzic jeszcze ze leci prad ??
Edytowane przez SuzannaStunt dnia 08-03-2012 20:19
no to wiem mam nowy nawet ;/ a wie ktos czy da rade sprawdzic jakos modul czy dziala?? bo nie wiem czy znow musze nowy kupic?
Edytowane przez SuzannaStunt dnia 09-03-2012 15:39
sprawdź, na pinach powinno być napięcie we wtyczce która jest przed modułem, jeśli tam jest prąd a za modułem nie to już wiesz co jest nie tak
Edytowane przez qscvbe dnia 09-03-2012 18:39