Witam, kupiłem lotkę i niema w niej po bokach tego plastiku [w nim pisze "suzuki R"] czym mogę to wypełnić ??? Myślałem o plastiku i szpachlówce, ale powiedźcie co wy o tym myślicie ???
katana AY50 Performance 1999 rok
*Tuning Mechaniczny:
-Łożysko korbowodu Top Racing
-Zawór mambranwy Hebo II
-Świeca NGK Racing
-Cylinder Malossi Sport 70 ccm
-Króciec 19mm
-Filtr powietrza Revo S
-Gaźnik arreche 17,5 (dysza 085)
-Wariator Polini SC
-Przełożenia Malossi 14/40 + SR 17/64
-Sprzęgło Malossi FLY
-Sprężyna centralna Top Racing +22
-Sprężyny sprzęgła Malossi zielone [najtwardsze]
-Opony Pirelli SL 26
-Tłumik Yasuni R Carbon Black Edition
żywica i włókno szklane i jazda
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
ja to wyciełem z tego co znaki są pol dróg biało czerwone są do tych czerwonych słupków przyklejone co remontują drogi zerwałem i wyciełem biały i super się błyszczy
jakieś stuki jakieś puki to suzuki
mega tuning mechaniczny
olini sc
:komplet przeło od sr
i v max 75-80 km\h cyl seria
takie coś to agro w ch*j żywica i włókno 12zł kosztuje i to starczy na 30 taki lotek, potem ładnie wyrównasz szpachlą i podkład baza i git
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
chcesz takie cos z allegro zamawiać? wchodzi do sklepu motoryzacyjnego albo do OBI PRAKTIKER i mówisz ze chcesz żywice i włókno szklane http://allegro.pl...52377.htmlsuzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika