Problem polega na tym ze jak wyciągnę świece i chce sprawdzić iskrę to jak kopne kopniakiem 2 razy pokaże się iskra i później znika dopiero tak po 30 min dalej się pokazuje.Ale jak odpalę skuter to raz chodzi normalnie a raz pochodzi 3-5 min i gaśnie i jak postoi tak z pól dnia dalej jest dobrze.
Dodam ze wymieniałem świecę regulator i to samo się powtarza.
seryjny wariator
zdjęcia na życzenie zainteresowanego
Pisać tu albo na gg 8432053
-------------------------------------------------------------------------
Suzuki Katana LC 2003r. http://w576.wrzut...P/p1000845
Tuning Mechaniczny
Cylk Malossi 70 cc Sport
Blaszki membranowa karbonowe Malossi
Wariator Multivar Malossi 2000
Rolki 7g Malossi
Wydech LeoVince ZX chrom
Żółta sprężyna Malossi od sprzęgła
no właśnie nie wiem co może być bo skuter wchodzi w full obroty i czasami jeżdżę tak z 5 godz dziennie bez przerwy przez parę dni a czasami zaraz jak odpalę to gaśnie
Ja miałem w sumie tak samo czasami miał kaprys zgasnac aż w końcu jechałem i kaput na wieki wieków teraz kupiłem cewke i zobacze. Także zmieniłem prądnice bo myślałem że to mogła byc ona, ale myliłem się (metoda prób i błędów) ;d
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
Patrz Kable i moduł . Może Gdzieś masz przeciety Kabel i nie styka .. Dopiero przy jakiś wstrzasach sie złancza czy cos.. Wszyscy dobrze weidza z Tego Forum ile Kasy wydałem na Głupie moduły bo mi non stop palilo .. wiec posprawdzaj Sobie lepiej wszystkie kable ... (masz akumulator ? czy bez smigasz ?)
I Love STUNT <3 !