SIEMA jaka jest srednica dzwonu w katanie i czy mozna kupic jakis sportowy dzwon ? mile widziane linki str. oczywiscie (pomógł) wynagradzam
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
d.110 i nei ma sportowego dzwonu do katany. Możesz kupić sprzęgło i dzwon d.107 i to będzie pasować. Ale musisz mieć sprzęgło i dzwon.
:: Suzuki Zillion 00'
aha czyli poprostu kupuje sprzegło np polini 2g o roz 107. i do tego dzwon 107, aa na tą zebatke on bedzie pasował ?
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
HH kupił coś takiego do swojej katany i pisał że pasuję. Ja tego nie testowałem więc ręki sobie nie dam uciąć że na frezy wejdzie.
:: Suzuki Zillion 00'
ja już tak robiłem i nie pasowało , choć http://www.racing-planet.pl/Tuning%20skutera%20-dzwon-sprzegla-naraku-rvent-110mm-p-2576-1.html?[cenzura]th=16753_8878_8885&sessID=feab857b10835d088f5ff2cbe74bb22c jest jedyny dzwon