Mam problem z startem mojej katany start jest normalny chwila i 40 km/h potem zamula i sie rozpedza do 60 - 70 jak jakis chinol 4 sów ... nie wiem co jest grane przeczyściłem troche filter wszytko łądnie wymyłem patrzyłąme co sie dzieje z wariatorem . Mi sie wydaje ze to moze byc brak kotabidlne rolkie planuje własnie kupić jakieś 17X12 5 gr, Takie coś zamulanie takiej katany stało się po tym jak mi się pasek zerwał
Moje sentymentalne cudeńko Suzuki Katane AY 50 rok 2002
nie do konca rolki moze masz za szeroki pasek i dlatego tak muli albo poprostu pasek jeszcze sie nie wyrobił POMOGŁ!
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
chicken- no to własnie wyzej napisałem ze wina paska !! ii to mi sie nalezy pomogł a nie tobie ;p hehe
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
Własnie to chyba pasek jest bo nie dawano wyminiałem pasek i po tem gdzieś po 2 tyg dwa razy i sie obrucił już jest bardziej wykocony niz ten stary.. może jest za krótkie
Edytowane przez Sylver017 dnia 25-10-2009 21:42
Moje sentymentalne cudeńko Suzuki Katane AY 50 rok 2002
no tak jak mowiłem pasek chyba ci pomogłe? no albo mozesz go miec za szeroki