siema po wymianie gaznika zrobiłem podcisnienie w kruccu wszystko ok jak zapale skuter chodzi na wysokich obrotach regulacja nie pomaga jak dam gazu to gasnie brakuje mu benzyny i dlatego chodzi cały czas na wysokich podcisnienie działa bo jak wyciagne werzyk paliwa i zapale to paliwo leci jak sie dmuchnie tam gdzie sie wkłada werzyk od benzyny to strasznie ciezko leci napewno gaznik nie jest zatkany bo jest nowy jak zrobic zeby tam leciało wiecej benzyny dysze juz zmieniałem i dalej to samo
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
ciężki dylemat jak gaźnik nowy morze weś go pod sprężare może jednak tam coś siedzi a nie to przewierć dziure
pozdr
Edytowane przez cacek14 dnia 21-10-2009 15:35
Suzuki Katana Performance
Mechanika:
- Lv Sito był, Yasuni R Był Teraz Tecnigas Chrom
- Wario Polini SC
- Filtr stożkowy Polini Air Box (był)
- Docisk +22%
- Króciec 19mm
- Gaźnik Arreche 17,5 (był) Oryginalny wypolerowany
- Rolki 5,5gr (chyba aktualnie)
- Łożyska i simmeringi SKF C4
- Wał Italkit Reinforced
- I szlif i Tłok Meteora
Optyka:
- Dioda w lampie
- Diody z przodu
- Pomalowane fele czarna perła
- Odświeżenie lakieru
- Lusterka łezki
- Siatka we wlotach czerwona
- Siatka w boczkach czerwona
- Grill z siatki
- Polerka wydechu i pokrywy
- Stopka boczna
- Klosze czarne STR
- Tylna lampa revo custom
- Manetki Hebo
- ]Xenon 5000k
- Obcięty błotnik
- Wlepy
- Klapka od aku w Carbonie
- Nowe śruby niebieskie
- Żarówki diodowe
- Audio wyciągane
V-max pełna seria 75km/h po tunie: 95km/h nie z górki!!
a teraz szlif xD
Aktualny v-max 80km/h (gps)
FOTO http://bikepics.c...s/cacek14/
!!! SPRZEDAM WARIATOR POLINI !!! Tanio I rolki od 3gr do 8gr WARTO!!!
Sprzedam części do hulajnogi elektrycznej wszystkie części
SPRZEDAM CZĘSCI SAMOCHODOWE I GŁOŚNIKI
za duża dziura podciśnienia może, ten sam przypał zrobiłem robiąc podciśnienie w króćcu. bardzo mała dziurka musi być.
1. Katana Evolution
2. Yamaha Raptor 700R Gytr Specjal Edition po tunie ;]
3. Honda CBR 600 151km Street ;]
4. Aprilia SR Ditech dopiero naprawiłem, więc zaczynam tuning (jak zawsze, we wszystim )
I tak dalej Sprzedaż-Skup Aut I Motocykli, Nowych i Używanych! gg. 9449725 http://img51.imag...510974.jpg
no dziura jest wielka dosc ale itak przeciez powinna benzyna do gaznika leciec bo pełno jest w werzyku cały czas
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
mi sie wydaje ze tak jak krzychu mowi moj kumpel mial to samo zaduza dziurka, lub sprawdz nic nie szkodzi dmuchnij sprezarko, wyjmij gaznik wlej cos i zobacz gdzie dokladnie nieleci !
SUZUKI KATANA AY50 Performance !
koledzy ale co do tego ma za duza dziura przeciez im wieksza tym wiecej benzyny w werzyku aa jak jest benzyna w werzyku to i tak powinno leciec do gaznika