siema jak zrobic w krućcu ssącym wejscie na podcisnienie jezeli w gazniku nie ma to moge zrobic w któryms miejscu dziure wiertarką i włozyc tam werzyk od podcisnienia czy to musi byc na samej górze zaraz przy mocowaniu gaznika?
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
na króćcu ssący gdzies tak zaraz po mocowaniu gaznika
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
bedzie to działało jak wywierce dziurke w króćcu sacym i dam tam werzyk?
Edytowane przez vortex dnia 18-10-2009 17:24
tlyko musi być to szczelne ;]
1. Katana Evolution
2. Yamaha Raptor 700R Gytr Specjal Edition po tunie ;]
3. Honda CBR 600 151km Street ;]
4. Aprilia SR Ditech dopiero naprawiłem, więc zaczynam tuning (jak zawsze, we wszystim )
I tak dalej Sprzedaż-Skup Aut I Motocykli, Nowych i Używanych! gg. 9449725 http://img51.imag...510974.jpg
Przeskocz do forum:
Can't open file: 'fusion_forum_observer.MYI'. (errno: 145)Can't open file: 'fusion_forum_observer.MYI'. (errno: 145)Can't open file: 'fusion_forum_observer.MYI'. (errno: 145)