Siema. Mam problem z moją Kataną otóż wskaźnik paliwa po zatankowaniu podnosi się i podczas jazdy powoli opada ale jak wyjmę kluczyk to zostaje w tej samej pozycji a przecież powinien opaść w dół. Jak jest u was?
ja mam dokładnie tak samo jak Ty. nie wiem dlaczego tak jest, miałem tak odkąd go kupiłem.
Edytowane przez suzukikatana2001 dnia 06-09-2009 20:00
W uszach szum,w oczach mgła a na liczniku 22
to jak w koncu ma opadac czy zostawac w takiej pozycji jak podczas odpalenia ?? Bo juz sie pogunilem. Ja mam wr z 2002r i po wylaczeniu kluczyka opada sobie wskazowka.
w KATANACH wskazowka powinna zostawac w miejscu kazdemu prwawie zostaje tylko niektorym opada z przyczyn nie wyjasnionych mi zostaje w miejscu i prawidlowo wskazuje
SUZUKI KATANA AY50 Performance !
a w samochodach jak sie wyjmie kluczyk to co ? zostaje wskazuwka na swoim miejscu ?
nie !! opada i tak samo powinno być w katanie (ja tez tak mam ) !!
Edytowane przez Jajecko_ dnia 07-09-2009 17:56
moja katnka nowka nic nie zmienianie i nie opada zreszta popatrza na allegro na foty polowa oob bez kluczyka ma foty i wsskazowka nie opada
moja katnka nowka nic nie zmienianie i nie opada zreszta popatrza na allegro na foty polowa oob bez kluczyka ma foty i wsskazowka nie opada wskazowka w matizie nie opada ^^
lol sory ale zalagowalo
Edytowane przez CHICKENovsky dnia 07-09-2009 20:40
CHICKENovsky napisał/a:
moja katnka nowka nic nie zmienianie i nie opada zreszta popatrza na allegro na foty polowa oob bez kluczyka ma foty i wsskazowka nie opada
to pokaz 1 fotke
CHICKENovsky napisał/a:
wskazowka w matizie nie opada
to jest jakies koreańskie [cenzura]o
w moim multivanie (00r ) opada jak się kluczyk wyciągnie
i w każdym co jechałem (siedziałem ) to wskazówka opada
mi nie opada, mi wiecznie stoi
1. Katana Evolution
2. Yamaha Raptor 700R Gytr Specjal Edition po tunie ;]
3. Honda CBR 600 151km Street ;]
4. Aprilia SR Ditech dopiero naprawiłem, więc zaczynam tuning (jak zawsze, we wszystim )
I tak dalej Sprzedaż-Skup Aut I Motocykli, Nowych i Używanych! gg. 9449725 http://img51.imag...510974.jpg